Sajam će se održati u nedelju 16. oktobra, od 11-18 č, u hotelu "Metropol".

Sve što vas zanima o studijama i stipendijama u inostranstvu možete saznati direktno od predstavnika više od 80 škola i univerziteta iz celog sveta, koji će učestvovati na Study Abroad. Fair 2022, u organizaciji Ino Edukacije, Centra za školovanje u inostranstvu.

Nedelja 16. oktobar 2022. od 11-18 č, hotel "Metropol".

Ulaz na Study Abroad. Fair 2022 je besplatan, a registracija je obavezna – možete se prijaviti na ovom linku.

Bilo da ste razmišljali o studijama u Velikoj Britaniji, Americi, Nemačkoj, Litvaniji, Italiji, Holandiji, Španiji, Austriji, Češkoj, Sloveniji, Grčkoj, Dubaiju, Australiji, Francuskoj, Mađarskoj, Monaku ili Švajcarskoj – na najvećem Sajmu obrazovanja i stipendija u inostranstvu dobićete odgovore na sve što vas je ikada zanimalo u vezi sa ovom temom.

Učestvovaće 12 škola i univerziteta iz Italije, 6 iz Velike Britanije, 4 iz Španije, 3 iz Amerike, a kada je reč o stipendijama čekaju vas DAAD Nemačka, Francuski institut, Advantage Austrija sa 6 austrijskih univerziteta, regionalne stipendije Italije, kao i stipendije univerziteta. Zemlja partner ove godine je Velika Britanija, na Sajam dolazi i British Council, predavanja će održati različiti britanski univerziteti, a moći ćete da prisustvujete i panelu o Chevening stipendiji.

Sajam počinje u 11 časova i traje do 18h, a za to vreme održavaće se program paralelno u tri sale, gde ćete, osim odgovora na pitanja o konkretnim univerzitetima i stipendijama, moći ćete na radionicama da naučite i kako da napišete CV i motivaciono pismo; IUAV univerzitet Venecija održaće radionicu kako da napravite portfolio, a čeka vas i radionica o profesionalnoj orijentaciji, koja će vam pomoći da izaberete najbolju karijeru za sebe.

Praćenje bogatog programa biće vam dodatno olakšano uz Julius Meinl kafu, koja će se besplatno služiti posetiocima.

Autor: Redportal.rs

#Sajam

#Srbija

#beograd