I sve to zahvaljujući internetu i društvenim mrežama!

Ako mislite da Jutjub postoji samo da bi zavarao ljude da prave smešne izazove, klipove, spotove ili podvale svojim prijateljima, moraćemo da vas ispravimo.

Platforma koja je zauvek ušla u naš život, čak i ako je niste preuzeli na svoj mobilni telefon, pružila nam je mnogo hakova kako da nam malo olakšamo život. Trikovi za uspešnu testeninu sa Jutjuba, saveti za piće više vode, kako se ujutro probuditi ravnog stomaka, a sada ćemo naučiti kako pronaći motivaciju za pretvaranje dnevne sobe u teretanu.

Foto: Unsplash.com

3 saveta za motivaciju za trening:

Oblačite se u skladu s tim - Objektivno govoreći, ne očekujte da ćete pronaći apetit za kondicijom ako kod kuće nosite pidžamu ili udobnu haljinu. Pre nego što dođete u pravo raspoloženje, prvo morate ući u gamaše, uniformu, patike i svu opremu koju obično koristite.

Sesije po 10 minuta - Umesto da ciljate na sat vremena vežbanja, idite na 10 minuta. Na ovaj način će vam se činiti lakšim i nećete se izbezumiti s tom idejom. Ako završite sa 10 minuta i imate apetit, nastavite još 10. Agali agali postaje zeleni med.

Vežbanje doživljavajte kao lek - Sve dok ublažava stres i pomaže vam da imate endorfine, to je neosporan lek. Prija i duši i telu

Autor: redportal.rs

#trening

#vežbanje