Ako se ovako ponaša to je dobar znak

Iako verujujemo da biste neke stvari voleli da znate, muškarac vam ih nikad neće ispričati. Budite sasvim sigurne u ljubav muškarca, ali ne očekujte da vam se otvori u potpunosti, jer neke stvari je potpuno u redu zadržati za sebe.

Fizički izgled

Veoma često nečiji izgled može da bude osetljiva tema. Ljudi se ugoje ili smršaju iz najrazličitijih razloga, a u eri lepotica sa Instagrama to može biti prilično obeshrabrujuće. Muškarci su svesni toga, tako da će ponekad prećutati šta stvarno misle da vas ne bi povredili. Ako se vaše telo promenilo otkako ste počeli da izlazite, možda biste mogli da porazgovarate sa njim o tome.

Foto: Pexels.com

Šta njegovi prijatelji misle o vama

Iako se računa samo šta on misli o vama, ipak je prirodno što želi odobravanje od porodice i prijatelja. A ako to izostane, može se desiti da vam to ne kaže prosto zato što ne želi da vam bude neprijatno ako se nađete u društvu osobe za koju znate da joj niste simpatični.

Traume iz detinjstva

Ako je u ranom detinjstvu doživeo nešto bolno ili uznemirujuće, možda neće želeti to iskustvo da podeli sa vama. I to je sasvim u redu. Čak i ako vam se učini da postoji tako nešto, ne insistirajte. Ljubav koju osećate vam ipak ne daje za pravo da otvarate stare rane.

Autor: redportal.rs

#ljubav

#muškarac

#odnosi

#ćutanje

#žena