Da li ste ih primetili u svojoj vezi?

U svakoj vezi postoje usponi i padovi, i potpuno je normalno da u određenim trenucima veze dođe do svađe, koja se brzo zaboravi i sve se vrati na staro. Ali, ukoliko u vašem odnosu sa partnerom primetite neke od znakova koje ćemo sa vama podeliti u nastavku teksta, vreme je da dobro razmislite i otvorite četvore oči, zbog mogućnosti da vas onaj koga volite vara. 😏

Jedan od prvih pokazatelja da vam je partner neveran je skrivanje mobilnog telefona, postavljanje šifri na kompjuter i telefon. Naravno, ne kažemo da je normalno i poželjno proveravati partnerov telefon, već govorimo o čudnom načinu ponašanja kada razgovara telefonom i njegovom skrivanju. Recimo, ukoliko vaš partner nosi telefon i kada odlazi nakratko u toalet i nikada se ne odvaja od njega, budite sigurni da nešto krije.

Foto: Unsplash.com

Kako biste se uverili da li je zaista tako, zatražite partneru telefon da pošaljete nekome poruku ili pozovete nekoga. Ukoliko se vaš partner bude ponašao neuobičajeno, znaćete da nešto krije.

Takođe, ono što još može biti razlog da posumnjate u vernost partnera, jeste korenito menjanje nekih njegovih navika, izgleda ili odnosa prema vama. Parovi koji su u dugim vezama dobro poznaju svoje partnere i mogu primetiti i najmanju promenu u njihovom ponašanju. Ako primetite da je vaš partner iznenada počeo više računa da vodi o svom izgledu, počeo da vežba, a do sada je zagovarao nezdrav način života, budite sigurni da se nešto krije iza toga.

Takođe, još jedan znak neverstva ogleda se u tome da vam partner ne poklanja vreme i pažnju kao ranije. Ovaj znak može prouzrokovati i trenutno nezadovoljstvo određenim stvarima u životu partnera, ali ukoliko ono ne prođe kroz nekoliko dana, to može biti znak da vaš partner svoje vreme i energiju sada poklanja nekom drugom.

Foto: Unsplash.com/ Becca Tapert

Ukoliko primetite neki od znakova koje smo već naveli ili da vas partner na neki način ponižava, umanjuje vaše uspehe, kritikuje vaš izgled, razmislite kuda vodi vaša veza i da li je vaš trenutni partner dobar izvor za vas, jer je verovatnoća da vas vara velika.

Autor: redportal.rs

#ljubav

#prevara

#veza

#znak