I sve će to podići vaše samopouzdanje!

2021. godina je započela i ako ništa drugo, posebno ove godine većina nas treba da se obnovi i izađe iz uobičajenog (što nas podseća na 2020. godinu). Da bismo dodali boju našoj šminki, ošišali se, napravili lepši manikir, za zumovanje od kuće, ali i kada se vratimo u kancelariju.

Radeći bilo šta što podiže naše samopouzdanje i raspoloženje. Postavili smo svoje rezolucije o lepoti i sada je pravo vreme da se usredsredimo na neke od najzanimljivijih lepotnih trendova koje ćemo videti 2021. godine. Šta kažete?

Foto: Unsplash.com

Koji su to lepotni trendovi koje ćemo videti svuda u 2021. godini?

Minimalizam na licu

Ako je maskne (pojava akni na donjem delu lica zbog obavezne upotrebe maske) ​​reč koja je stvorena, o kojoj se raspravljalo i kojom je dominiralo 2020. godine, termin skinimalizam je taj koji ćete svuda videti 2021. I ne kažemo samo da nas, ali i godišnji izveštaj Pinterest Predicts za 2021. Tačnije, pojam je stvoren kombinovanjem reči nega kože i minimalizam, a ima veze kako sa pojednostavljenjem naše rutine lepote, tako i sa potragom za proizvodima koji istaknuće njen sjaj, kao i šminkom.

View this post on Instagram

A post shared by Jackie | Sustainable Salvi 🦋🌎✨ (@jacquitabanana)

IZVOR: IG / @jacquitabanana

Pohvaljena je prirodna lepota kože, koža je prekrivena sa manje slojeva šminke koja blista iznutra. Ima smisla ako mislite da ostajemo duže kod kuće, tako da imamo više vremena za negu kože. - Kraj je zapečaćenog izgleda šminke. (vrlo teška šminka). Korisnici će prihvatiti trend spore lepote, puštajući prirodnom sjaju kože da zablista iznutra. - Ovo je nov šik napora, jednostavna i održiva - kaže ovogodišnji Pinterest Predicts.

Šiške iz sedamdesetih

Bio je / jeste / i biće jedan od najzanimljivijih trendova u poslednjih godinama u frizerskom, a u suštini, raščupane šiške, podsećaju na ikoničnu iskrenu nevinost Bridžit Bardo. Razdeljak je odvojen na sredini, dok sa bočnih strana lijepo uokviruju lice završavajući sekcijama.

View this post on Instagram

A post shared by Sabina Socol (@sabinasocol)

IZVOR: IG / @sabinasocol

Najbolji deo? Laskaju bilo kojem obliku lica i bilo kojoj vrsti kose, stvarajući svaki put drugačiji stil-karakter koji se prilagođava svakoj ženi. Plus: Nekoliko poznatih / uticajnih / poznatih ličnosti poput Džidži Hadid ili J.Lo već ih fura na svojoj glavi.

Fanki nokti

Posebno u ovom trenutku, sve što nam postavlja raspoloženje i nasmeje nas je veliko da. I 2021. nastavlja se po istom obrascu. Godina je koja želi boju, maštu i razmišljanje van okvira. Možda je prethodna fraza definicija indie noktiju. To jest, potreba da napravimo razliku u našem manikiru, odabirom nečeg funki i živopisnijeg, bez određenog uzorka.

View this post on Instagram

A post shared by Melanie (@overglowedit)

IZVOR: IG / @overglowedit

U stvari, prema Pinterestu, potraga za trendom porasla je za 21% početkom 2021. Naravno, u okviru funki noktiju su eksperimenti sa klasičnim francuskim manikirom. Umetnici za nokte ažuriraju sve što ih izražava: od blistavih do retro cvetova. Poenta je u tome da pustite mašti na volju.

Autor: redportal.rs

#2021

#trend

#trendovi