Poznate lepotice već su prigrlile ove trikove 👇

Verovali ili ne, takozvani trend zamrznute usne (frosted lips) ponovo se vraća na velika vrata. Ovakav način šminkanja bio je popularan 90-ih godina, kada su ga proslavile Kejt Mos, Naomi Kembel, Pamela Anderson i druge lepotice, a ovih dana je veoma zastupljen na TikToku, gde je i doživeo svoj povratak, piše b92.net.

Novi-stari trend već su prihvatile Hejli Biber, Điđi Hadid, Arijana Grande, Dodža Ket, a nakon sjajnih obraza izgleda da ćemo davati blistavi sjaj i kapcima i usnama.

Kako se postižu zamrznute usne?🤔

Ili karminom ili bilo kojim drugim kozmetičkim proizvodom koji sadrži sjaj ili šljokice koji će vam omogućiti da postignete željeni izgled. U suštini, zamrznuto znači da reflektuje svetost i vaše usne čini punijima. Nije bitno koju ćete boju koristiti, to je stvar vašeg ukusa, a influenserke i dame koje propagiraju ovaj izgled uglavnom nose nude i pastelne tonove, koji se uklapaju u sve.

View this post on Instagram

A post shared by Mary Phillips (@maryphillips)

IZVOR: IG / maryphillips

Korisni saveti 💄:

Usne bi trebalo da vam budu glatke i hidrirane pre nanošenja karmina. Prajmer za usne može vam biti dobra podloga.

Ukoliko imate mat karmin, možete i njega naneti, a preko staviti sjaj za usne ili sloj svetlucave senke ili hajlajtera.💄

Karmin možete nanositi ili direktno na usne ili pomoću četkice. Ukoliko želite, možete usne oivičiti olovkom, kako biste definisali rubove i sprečili da karmin prelazi okvire usana.

Autor: superzena.b92.net