Dama koja je ostala dominantna u modi čak i kada se ostvarila kao majka 😇

Dama koja je ostala dominantna u modi čak i kada se ostvarila kao majka, koja pored toga vodi i svoj sopstveni biznis je najtraženija crnogorska manekenka Milena Mačić.

Ona pored svoje višegodišnje modne karijere još uvek biva tražena od strane dizajnera visoke mode, beleži eminentna modna imena u svojoj biografiji kao što su Ysl, Roberto Cavali, Renato Balestra, Jean Paul Gaultier, Vivienne Westwood, Vionnet, Alviero Martini, Antonio Grimaldi, Sheikom hend al Qassami, Italo Marseglia, Hanna Touma, Rami Kadi, Micheal Cinco, Filippo Laterza, Ronald Van Der Kemp, Genny, Etro, Gianni Galignano i jos mnogi drugi. Takođe, njeno lice je krasilo svetske modne časopise VOUGE- Italy, Trend Prive, Gladys- USA.

Milena je održala svoju besprekornu liniju i dalje privlači pažnju kako na našem tako i na svetskom modnom nebu. Ne zaboravimo da je Milena bila godinama zaštitno lice poznatog brenda Atelier Paris make up.

Na pitanje o saradnji sa našim modnim organizacijama istakla je da se uvek odazove pozivu i da sa većinom dizajnera ima divnu saradnju.

Prethodnog meseca je radila zaštitnu kampanju nove kolekcije naše poznate dizajnerke Sanje Bobar, zajedno sa poznatim modelom iz Crne Gore Natašom Đurović.

Foto: Instagram.com

Milena je nesebično delila svoje iskustvo sa mladim nadama mode i usmeravala ih na pravi put. Kako ističe drago joj je da može naučiti mlade nade modnom suštinom jer to smatra njihovim benefitom.

Ova mlada devojka je osnivač agencije za nekretnine i investiranje, a godinama unazad je posvećena unapređenju ekonomije i turizma u Crnoj Gori. Milena je obrazovana mlada dama koja ima diplomu magistara turizma.

Na pitanje gde pronalazi motivaciju za velike uspehe odgovorila je u ljubavi. Ljubav je njen pokretač.

Takođe je izdvajaju kao dobro obučenu damu u Crnoj Gori gde je istakla da je moda njena strast i da uživa u kupovini dobrih modnih komada.

Na pitanje da li je slava promenila rekla je da smatra da nije , ljubav je promenila i usmerila na put kojim želi ići.

Autor: redportal.rs