Za pripremu ovog jela biće vam potrebno oko pola sata

U novom izdanju jutarnjeg programa Ne gledam ti ja to Sanja i Savin ugostili su kuvara Mihajla Savića koji je gledaocima RED TV-a otkrio kako da pripreme rižoto sa cveklom, orasima i sirom. 😍

Foto: Printscreen YouTube / RED TV

Za pripremu ovog jela biće vam potrebno oko pola sata, zajedno sa sevisom, kako je istakao Miloš koji se trenutno priprema za letnju sezonu u jednom jahting klubu u Puli, u kojem sezonski radi.

Mihajlo je otkrio i da tokom letnje sezone u Hrvatskoj radi oko 4 ili 5 meseci bez slobodnog dana, ali da je radno vreme podeljeno dvokratno. Odnosno, kako je istakao, u Hrvatskoj je trenutno sve popularnijih italijanski fazon rada restorana u okviru kojeg se podrzumeva da restoran ne radi za vreme ručka. Ovaj način rada obuhvata rad pre podne, kada se radi priprema jela, a potom od 3 do 7 restoran služi večeru. 😎

Foto: Printscreen YouTube / RED TV

U restoranu u kojem radi zastupljen je koncept baziran na konobi gde se od što svežijih namirnica pripremaju jela po izboru gostiju. 👨‍🍳

Detaljan recept za rižoto sa cveklom i sirom možete pogledati u videu ispod:

IZVOR: YT / RED TV

Autor: K.Đ.