Koje su glavne karakteristike njegove ličnosti i šta više voli u seksu?

Prolazimo kroz prve dane 2021. godine koju smo toliko čekali da vidimo beli dan nakon paklene 2020. Ali ne zaboravimo da prolazimo i kroz rođendanski mesec našeg voljenog Jarca.

Prvo što u Jarcu odmah primetite je njegova dinamičnost i tendencije ka liderstvu. Ali kako se ponaša kad je zaljubljen? Koje su glavne karakteristike njegove ličnosti i šta više voli u seksu?

Foto: Unsplash.com

Zna šta hoće - Nije da vas iznenađuje. Jarac postavlja ciljeve svuda i ne zaustavlja se dok ih ne postigne. Horoskopski znak koji polaže pravo na predmet njegove želje i to se vidi kroz njegovo prekomerno samopouzdanje. I naravno, to se dokazuje i kroz njegov erotski nastup.

Ceni njegov slobodni život - Jarac je monogaman i emocionalno ulaže u čoveka, ali ne žuri da ga pronađe rano u životu. Uživa u svojoj usamljenosti i raduje se životu sve dok se ne pojavi čovek koji će mu postati srodna duša. Zbog toga Jarac obično kasni sa venčanjem ili više voli dugoročne veze pre nego što donese veliku odluku.

Foto: Unsplash.com

On ima kontrolu nad seksom - Svidelo vam se to ili ne, Jarac želi da kontroliše radnje u krevetu (baš kao na poslu). Žena ili muškarac, on je obično na vrhu i postaraće se da brzo saznate da i on tamo ima prednost.

Ne plaši se eksperimentisanja - Ne shvatajte ga tako ozbiljno. Kada govorimo o strasti i seksu, on uopšte nema inhibicije i eksperimentiše sa zastrašujućom lakoćom. Ublažava fizičku napetost seksom i ne troši se u dosadnim i ponavljajućim iskustvima.

Veoma je zabrinut za sebe - Reč sve govori. Jarac stvara životne veze, ali se mnogo fokusira na sebe i svoje potrebe. S jedne strane, to je dobro i pomaže mu da se lično razvija, ali s druge strane čini da osećate da niste prioritet.

Foto: Unsplash.com/Damir Spanic

Autor: redportal.rs

#Horoskop

#Jarac

#horoskopski znaci