Top trikovi za bolji izgled dekoltea 😅

Jedna od trenutno najpopularnijih blogerki u Srbiji Dunja Jovanić u okviru vlogmasa na svom Jutjub kanalu snimila je video kroz koji je podelila nekoliko trikova za lepši izgled dekoltea. 😎

Dunja je sve savete koje je podelila sa svojim pratiocima na Jutjubu, u okviru videa, i testirala, odnosno pokazala u praksi. A među njima našli su se saveti za odabir pravog grudnjaka, trikovi koji će učiniti da vam se ne vide bradavice, kao i koliko pravilno držanje kičme može da promeni izgled vašeg poprsja.

Kada je reč o odabiru brusa, Dunja je naglasila da je jako bitno uzeti dobar broj, odnosno ne kupovati manje grudnjake misleći da će vam na taj način grudi izgledati veće. Takođe, bitna je i dubina korpe, kao i to da vas brus ne steže oko leđa.

Dunja je tokom videa naglasila da treba da obratimo pažnju prilikom kupovine grudnjaka i uvek ga probamo preko majice, odnosno preko njega obučemo majicu, kako bismo videli kako će on zapravo izgledati. Nekada ume da prevari sam izgled brusa na telu, a kada se preko njega obuče majica dobija se potpuno drugačiji izgled.

Kada je reč o skrivanju bradavica, Dunja je pokazala šta ona koristi za to i gde se mogu kupiti "štitnici" za njih. Više o tome možete saznati u videu ispod:

IZVOR: YT / Dunja Jovanić

Autor: redportal.rs

#brus

#dekolte

#dunja jovanić

#grudnjak

#trik