5 apsolutnih favorita 😊

Sve nijanse jeseni, meke linije, tople završnice – ovo je lajtmotiv oktobra 2023. 🍂

Kada su boje za nokte u pitanju, oktobar 2023. vraća u žižu neke jesenje klasike, nijanse kojima se tradicionalno okrećemo tokom jeseni. Ipak, sezona bundeve i pomračenja planeta, donosi i nam i nove, zabavne ideje za manikir koje retko ko očekuje tokom oktobra. 

Burgundi crvena 🤩

Ova boja za  nokte boje vina je za  nijansu razigranija od one klasične, duboke bordo. Prošlogodišnji trend koji se ostvartao na boju krvi, pretvorio u nijansu tamnog crvenog vina i biće ključni igrač tokom oktobra 2023. Što je dublji ton vaše kože, to gledajte da boja sadrži više ljubičastih primesa.

Boja espresa 🟤

Postoji onoliko nijansi u kategoriji kafenih noktiju, koliko i različitih kafa ima u Starbaksu. Late, moka su osvajale tokom godine, a sada je vreme za espreso nokte. To je nijansa bogate braon tako duboka da će pri nekom osvetljenju izgledati crno. Ali, mnogo je mekša od crne i lakše se slaže uz garderobu.

Ledeno plava 🔵

Ovo je boja za nokte koju definitivno ne očekujete tokom oktobra! Ledenoplavi nokti podsećaju na najhladnije zime. To je boja koja izgleda sjajno i na najbleđim i najdubljim tonovima kože, zbog kremastog pastelnog podtona. Ona nas na nostalgičan način vraća u dvehiljadite, a ujedno prati trend dopaminske šminke.

Prirodni nokti 😊

To nije boja? Greška! Jeste, to je jedna od najsvetlijih boja iz nude palete koja samo imitira prirodan izgled noktiju. Žene polako počinju da zaboravljaju na akrilne nokte i okreću se svojim prirodnim, pa čak i slavne žene nose kratke nokte i suptilne boje. Očekujte da će najpopularnije boje za nokte u oktobru 2023. biti uzdržani manikir sa nude, krem i ružičastim nijansama.

Čeri moka 🔴

Trešnja crvena je još jedna boja noktiju koja nas zadirkuje poslednjih godinu dana, a možete očekivati da će trend dostići vrhunac ove jeseni. To je nijansa koja deluje tako seksi, a istovremeno je privlačna za sve starosne grupe, jer je to boja koju svi znamo i volimo.

Autor: lepotaizdravlje.rs