kakvi ste u ljubavi i da li srce predajete olako ili ga čuvate za pravu osobu 😅

Testovi ličnosti mogu da otkriju mnogo toga potisnutog i tajanstvenog o nama i često tih karakteristika nismo ni svesni. Danas ćemo vam pokazati kako kroz samo 6 pitanja možete da saznate kakvi ste u ljubavi i da li srce predajete olako ili ga čuvate za pravu osobu 🧐.

Pročitajte prvo pitanje u testu pa odgovorite na njega, tek tada pročitajte značenje odgovora. Učinite isto s ostalim pitanjima po redu. Nemojte tumačenje čitati unapred jer test neće imati smisla, prenosi Sensa.hr, navodi Magazin Novosti.

📌 PITANJA

1. Hodate prema kući svoje devojke ili momka. Dve su staze do njegove/njene kuće. Jedna staza je ravna i njome ćete brzo stići do kuće, ali je monotona i dosadna. Druga staza je znatno duža, ali je prepuna divnih prizora i zanimljivih stvari koje se mogu videti. Koju stazu biste odabrali da stignete do kuće voljene osobe, dugu ili kratku? 🧐

2. Na putu nailazite na dva grma ruža. Jedan je grm crvenih ruža, a drugi belih. Odlučite da uberete 20 ruža za voljenu osobu, u bilo kojem odnosu. Koliko biste ubrali belih, a koliko crvenih? Možete odabrati sve u jednoj boji ili kombinaciju dve.

3. Stigli ste do kuće vaše voljene osobe. Član njene porodice otvara vrata. Biste li radije da on pozove vašeg momka/devojku ili ćete to uraditi sami? 😅

4. Penjete se do sobe vašeg momka/devojke, ali soba je prazna. Odlučujete da ostavite ruže. Stavljate li ih na prozorsku dasku ili na krevet?

5. Kasnije, vreme je za spavanje. Vaš momak/devojka i Vi odlazite na spavanje u odvojene sobe. Ujutro kada je vreme za buđenje, ulazite u njegovu/njenu sobu. Kada uđete, spava li on/ona još ili je budan/budna?

6. Odlazite kući. Vraćate li se kratkom, dosadnom stazom ili dužom, zanimljivijom?

📌 TUMAČENJE ODGOVORA

1. Staza predstavlja vaš stav prema zaljubljivanju. Ako idete kraćom stazom, zaljubljujete se brzo i lako. Birate li dužu stazu, dajete sebi vremena i ne zaljubljujete se brzo.

2. Broj crvenih ruža predstavlja koliko dajete u odnosu, a broj belih predstavlja koliko očekujete za uzvrat od partnera. Na primer, ako ste izabrali 18 crvenih i 2 bele, vi dajete 90 posto, a očekujete 10 posto zauzvrat. 😅

3. Ovo pitanje predstavlja vaš odnos prema problemima u vezi. Ako ste zamolili člana porodice da pozove vašu voljenu osobu, tada ste skloni da izbegavate probleme i nadati se da će se oni rešiti sami od sebe. Ako ste sami otišli do nje, onda ste direktna osoba i volite da rešavate probleme.

4. Mesto na koje ste odložili ruže predstavlja koliko često želite da viđate svog momka/devojku. Ako ste ih stavili na krevet, volite da se često viđate s njim/njom. Ako ste ih stavili na prozorsku dasku, u redu vam je ako se ne viđate često.

5. Ovo predstavlja vaš stav prema karakteru voljene osobe. Ako on/ona još spava, volite je takvu kakva jeste. Ako ste je zatekli budnu, očekujete da se ona promeni zbog vas.

6. Put kući govori o tome koliko dugo ostajete zaljubljeni. Ako ste izabrali kraću stazu, vaša zaljubljenost brzo prestaje. Ako ste odabrali dužu stazu, skloni ste dugo biti zaljubljeni. 😍

Autor: magazin.novosti.rs

#Ličnost

#Test

#ljubav