Miloš Koprivica zna šta je dobar seks 😈

Kako bismo razrešili najčešće misterije i nedoumice u muško-ženskim odnosima, postavili smo direktna pitanja, bez tabua i srama, Milošu Koprivici, osnivaču sajta Društvena dinamika u službi zavođenja i kreatoru kursa Majstorstvo nad ženama. 😎

View this post on Instagram

A post shared by Drustvena dinamika (@drustvena_dinamika)

IZVOR: IG / @drustvena_dinamika

Miloš nam je kroz dvodelni intervju održao čas o muvanju, ali i govorio na temu seksa bez cenzure i neprijatnosti. Tako da, sve što ste želeli da znate o seksu i muvanju, a niste smeli da pitate, saznaćete u nastavku teksta od Miloša Koprivice. 😈

Ovaj deo intervjua posvetili smo najviše temi intimnog odnosa, odnosno saznali na šta to padaju muškarci u krevetu, koji su tajni fetiši oba pola, koliko traje prosečan seks i da li su igračke u krevetu poželjne. Tako da, nastavite da čitate! 😎

Koliko ti je NLP obuka pomogla pri odnosima sa ženama?

Pomogla mi je dosta, pre svega na izgradnji svoje ličnosti, fokusu ka svojim ciljevima, komunikaciji sa ljudima, pa i sa ženama. Ovim putem bih voleo da se zahvalim Zoranu Drobnjaku od koga sam puno naučio kada je NLP u pitanju.

Prepričaj nam najzanimljivije iskustvo koje si doživeo na NLP obuci.

NLP obuka je generalno mesto gde prolaziš kroz razne procese sa sobom, emocijama, gde upoznaješ sebe i međuljudske odnose na jednom novom nivou. Nije neki spektakl ili senzacija, ali ima puno fascinantnih momenata, gde se kroz sat vremena promeni kompletno emocija i doživljaj nečega, što je ljudima bio životni problem pre toga. Bilo je tu puno smeha i suza, momenata gde odeš kući, razmišljaš 5 dana preispitujući se, gde nam iz glave izlaze vrlo čudne stvari pitajući se: Da li je moguće da ja imam takve misli?
View this post on Instagram

A post shared by Drustvena dinamika (@drustvena_dinamika)

IZVOR: IG / @drustvena_dinamika

Šta muškarca dovodi do ludila u krevetu?

Ženstvena devojka koja je receptivna na dodir, senzualna, zrači zdravim, zrelim seksualnim samopouzdanjem, koja je spremna da uradi sve za svog muškarca, koja ne zna za granice kada je seks u pitanju. Oblači se seksi, puna je iznenađenja, zna da se ponaša i kao anđeo i kao prava kurva, ako tako treba. Otvoreno priča o seksu bez osuđivanja bilo čega. Devojka koja je jednostavno hodajući seks, sve oko sebe percipira na seksualni način, konstantno flertuje i provocira, istražuje oko seksa, širi granice, živi seks. Različite muškarce pale različite stvari, ali sa takvim karakterom i tom energijom šta god da ona radi, pa i neke običnije stvari, muškarce će izluđivati. 😈

Poza u krevetu koju svi muškarci obožavaju?

Meni lično to zavisi od devojke i kako sam raspoložen, ali ako bih morao da biram samo jednu pozu do kraja života, to bi bio dogi stajl. 🐶😁

 Koliko traje prosečan seksualni odnos?

Po nekim istraživanjima, prosečan seks traje svega 7 minuta, a ženama prosečno treba oko 20 minuta do orgazma, iako imam iskustva sa devojkama koje mogu i za par minuta. Ako na to uzmemo da muškarci često ubrzaju predigru i žena se ne zagreje dovoljno, nije ni čudo što dosta žena retko ili nikada ne doživljava orgazam. Grubo rečeno, nekih 20 minuta predigre, 20 ili više minuta same penetracije, i oko 20 minuta maženja i povezivanja nakon seksa. Ne uzimajte ove brojke kao striktne, mogu puno da variraju, ali čisto da imamo neku ideju da ne treba preskakati predigru, kao ni onaj deo posle penetracije. Porazgovarajte sa partnerom, ovo je dosta individualno.
View this post on Instagram

A post shared by Drustvena dinamika (@drustvena_dinamika)

IZVOR: IG / @drustvena_dinamika

Šta je muškarcima neprijatno da urade u krevetu, a ne žele da priznaju?

Najčešće su to neke stvari za koje veruju da bi ih devojka odbacila, mislila da su ludi i slično. Opet je to dosta individualno, šta ko ima u glavi. To mogu biti fetiši: fut fetiš, BDSM i drugi. Nekima je glupo da pričaju bezobrazno ili urade nešto perverzno, predlože trojku. Neki muškarci nemaju problem sa tim, ali će muškarac biti otvoreniji prema njoj ako je i devojka vrlo otvorena, i ne osuđuje.

Koji deo ženskog tela ti je najprivlačniji?

U svakom delu tela kod žene volim da uživam na svoj način. Ništa ne treba preskočiti, sve treba ljubiti i dodirivati. 💑

8. Da li su neke seks-igračke poželjne u krevetu, gledano sa muške strane, ako da, koje?

Igračke mogu da budu vrlo zanimljiv dodatak, koji može da začini stvari u zavisnosti od ukusa i ko šta voli. Preporučujem lisice, povez preko očiju, bič, ulje za masažu, lubrikant, dildo, i druge stvari, u zavisnosti od toga šta ko voli.

Sa koliko devojaka si bio intiman?

Iskreno, ne znam tačan broj devojaka, ali nije toliko ni važno. Bilo je perioda života gde mi je prijalo da imam duže odnose, a i perioda gde sam konstantno upoznavao nove devojke. Dosta zavisi od toga kakav životni stil izabereš u kom periodu života. Bitno je da svako za sebe može da uradi kako mu prija u određenom trenutku.

Šta su ženski tajni fetiši?

Jedna od najčešćih ženskih fantazija je snažan moćan muškarac pred kim će devojka biti nemoćna, bespomoćna, gde je on izuzetno jako i strastveno želi. U nekim ekstremnijim, ali ređim, oblicima ide i do neke vrste silovanja gde se ona opire, ali je bespomoćna, to mogu biti i neki autoriteti, moćna uniformisana lica (vojska, policija, vatrogasci). Trojke, i neka vrsta grupnog seksa je vrlo česta fantazija, u nekim slučajevima je to sa 2 ili više muškaraca, nekada je sa ženom. Zanimljivo je da je jedna od fantazija, koja je relativno česta, seks sa potpunim strancem, koji je moćan, i sa kim će imati ludački seks, za koga niko neće znati i koga nikada više neće videti.
View this post on Instagram

A post shared by Drustvena dinamika (@drustvena_dinamika)

IZVOR: IG / @drustvena_dinamika

Ispričaj svoje neprijatno seksualno iskustvo. 😅

Dok mi je bio podignut, bio sam se na sekund okrenuo ka zidu, devojka me je jako lupila po dupetu, tako da sam odskočio i nabio sam ga malo na zid. To je bilo bolno, i morao sam da skidam beli kreč sa njega. Sreća nije bilo toliko strasno, bol je dosta brzo prošao.

Autor: redportal.rs

#društvena dinamika

#intervju

#miloš koprivica

#nlp

#odnos

#redportal

#seks

#zavođenje