Instruktor zavođena otkriva na šta padaju svi muškarci, kako prići osobi koja ti se dopada i da li je poželjno gledati filmove za odrasle sa partnerom 😈

Kako bismo razrešili najčešće misterije i nedoumice u muško-ženskim odnosima, postavili smo direktna pitanja, bez tabua i srama, Milošu Koprivici, osnivaču sajta Društvena dinamika u službi zavođenja i kreatoru kursa Majstorstvo nad ženama. 😎

View this post on Instagram

A post shared by Drustvena dinamika (@drustvena_dinamika)

IZVOR: IG / @drustvena_dinamika

Miloš nam je kroz dvodelni intervju održao čas o muvanju, ali i govorio na temu seksa bez cenzure i neprijatnosti. Tako da, sve što ste želeli da znate o seksu i muvanju, a niste smeli da pitate, saznaćete u nastavku teksta od Miloša Koprivice. 😈

Ovaj deo intervjua posvetili smo prvim kontaktima između muškarca i žene: Na koji način prići osobi koja vam se dopada? Da li je u redu da žena pozove u izlazak ili plati večeru? Kao i to koliko je NLP obuka pomogla Milošu u životu.

1. Koji je bio tvoj glavni razlog za prijavu na NLP obuku?

Želeo sam da razvijem svoje samopouzdanje, savladam komunikacione veštine, povećam svoj uspeh sa devojkama i generalno odnose sa ljudima.

2. Da li si uvek imao dosta samopouzdanja? Možeš li da daš savet muškarcima i ženama kako da ga dobiju? 😏

Nisam, baš naprotiv. Imao sam jako nisko samopouzdanje na kome sam vredno i uporno radio kako bih ga unapredio, zato sam i ušao u ceo svet ličnog razvoja. Radite i ono čega se plašite ako znate da je to nešto ispravno i da vas vodi ka cilju. Nemojte čekati da prođe strah, zajedno sa njim delujte, u nekom trenutku se nećete više toga plašiti, jer ćete ovladati time. Pored toga je potreban ozbiljan rad kroz lični razvoj, terapiju i druge vidove alternativnih metoda, kako bi emotivno otpustili naša stara, nekorisna učenja, koja nam izazivaju strah. Nije sramota raditi na sebi, ja i dan danas imam procese kroz koje prolazim i unapređujem se.
View this post on Instagram

A post shared by Drustvena dinamika (@drustvena_dinamika)

IZVOR: IG / @drustvena_dinamika

3. Kako gledaš na brak i ozbiljnu vezu? Da li su švrljanja sa strane dozvoljena? 🤔

Imati partnera sa kojim si u ozbiljnom odnosu je super, i smatram da je bliskost jako važna, to ne znači nužno monogamiju i potpisan brak na papiru. Ono što je najbitnije da se poštuje je partner i dogovor koji vaša zajednica ima, jer ste oboje na to pristali. Ako ste se dogovorili da budete isključivi i ne viđate druge partnere, viđanje drugih partnera bi onda značilo švrljanje i neku vrstu prevare, što nije korektno. Ako neko već nekoga vara, neka uradi na taj način da ne ugrožava primarni partnerski odnos i porodicu. Ako ste se dogovorili da je ok da imate i partnere sa strane, pod nekim dogovorom, dokle god je to u skladu sa tim, to je ok. Kršenje tog dogovora i prelazak granica znači nepoštovanje. Da, moguće je imati vrlo ozbiljan blizak odnos, pa i brak, a da se viđate sa više partnera, kao svingeri npr.

4. Da li je u redu da žena prva pošalje poruku muškarcu koji joj se dopada i pozove ga na sastanak?

Apsolutno, skroz podržavam žene koje znaju šta hoće i neće da gube vreme.

5. Kako se muškarci osećaju kada im žena plati piće ili večeru?

Mislim da je to individualno. Nekome je to ispod časti i ne bi to nikada dozvolili, nekima je to apsolutno ok, neko se oseća kao beta muškarac itd… Mislim da je jako individualno. Lično ja imam situacije gde plaćam, gde je pola-pola, a nekada se desi i da žena plati. Uglavnom ja plaćam, ali mnogo zavisi od dinamike i situacije.

6. Kakvu poruku na društvenim mrežama poslati nekome ko ti se dopada?

Zavisi kakva je situacija, ali mislim da je najbitnije za početak da napravimo vrhunski profil gde dobro predstavimo sebe. Svakako će ona, nakon poruke, otvoriti profil da vidi ko je poslao tu poruku, pa odlučiti da li odgovara na nju ili ne. To je posebno bitno ako se ne poznajemo ili vrlo slabo poznajemo. Izbegavati previše obične poruke tipa: Ćao, šta radiš? Samo smajli i ništa drugo, preterano hvaljenje i slično. Tip prvih poruka koji preporučujem je unikatan humor, koji se nadovezuje na njen profil, njenu objavu, ali u inboks, kao i mali miks poruke koja istovremeno poziva na humor, suptilnu provokaciju i građenje odnosa. O tome detaljnije ima na mom online kursu Majstorstvo sa ženama.

7. Kako prići osobi koja ti se dopada u klubu?

U klubu mnogo veću ulogu ima naša energija, govor tela, značajno više od onoga što izgovaramo rečima, jer je glasna muzika i nije lako razviti verbalnu komunikaciju. Tu je bitan dobar osećaj i dobra zabava, žena ima odličan skener, osetiće sve šta god ti rekao. Tako da prilazi sa osmehom, pogledom u očima, energijom malo višom od njene (nemoj biti tih). Ono što ja preporučujem je direktan prilazak gde joj kažeš zašto joj prilaziš i kako ti deluje kao ličnost na osnovu onoga što si video na njoj. Izbegavati previše komplimenata na bazi fizičkog izgleda u početku. Mnogo je bitnije kako ćeš posle nastaviti, od toga kako si započeo.
View this post on Instagram

A post shared by Drustvena dinamika (@drustvena_dinamika)

IZVOR: IG / @drustvena_dinamika

8. Kako da znamo da muškarac/žena ne želi ništa sa nama?

Najčešće su to kratki odgovori, bez postavljanja pitanja nazad i nema iskrenog interesovanja za drugu stranu, govor tela je zatvoren (prekrštene ruke i noge), uz nisku energiju. Kada pitaš osobu koja ti se sviđa da se vidite, a ona odgovara: videćemo, u gužvi sam, čućemo se, itd… Ne nudi alternativu, a to izgleda otprilike ovako: Ne mogu u utorak, ali ajde od četvrtka kada mi prođe haos.

9. Posle koliko vremena od poznanstva sa nekom osobom je u redu stupiti u intimne odnose po tvom mišljenju?

Nema striktnih pravila, ja sam za to da ako se sa nekim osećate dovoljno bezbedno, imate dovoljno privlačnosti i osećate se opušteno sa nekim, to može biti i prvi dan kada ste se upoznali, nekada to može biti više viđanja. Pratite osećaj, nemojte se voditi pravilima šta mora, a šta ne mora, šta ne sme. Bitno je ne osuđivati nikoga i ne igrati igrice i kalkulacije oko toga, zadržite prirodnu energiju.

10. Da li bi oprostio prevaru, ako da u kojim situacijama?

Bih, ukoliko je naš odnos iznad toga, osećamo se konektovano, da mi zaista ne fali ništa pored nje i generalno da odnos ima dobru osnovu gde smo otvoreni, povezani i iskreni jedno prema drugom. Svakome može da se desi ispad, to ne znači da te neko ne voli.

11. Na šta padaju svi muškarci?

Mislim da retko koji muškarac može da odoli devojci koja je sa jedne strane prava nežna, ženstvena, pametna, senzualna devojka pored koje se muškarac oseća kao kralj, a sa druge strane prava đavolica u krevetu, otvorena i perverzna.
View this post on Instagram

A post shared by Drustvena dinamika (@drustvena_dinamika)

IZVOR: IG / @drustvena_dinamika

12. Da li si zajedno sa partnerkom nekada gledao filmove za odrasle?

Da, možete i da prokomentarišete šta se kome sviđa i naučite jedno o drugom neke stvari, kao i da doprinese atmosferi.

13. Da li su muškarcima privlačni silikoni kod devojaka?

Meni lično se dopada ako je urađeno sa merom i na seksi način, takođe volim i skroz prirodne devojke. Zavisi kako devojka nosi to na sebi. Mislim da je to jako individualno.

14. Šta poručuješ čitaocima Red portala?

Da naruče moj kurs Majstorstvo sa ženama, ukoliko žele da unaprede svoj ljubavni i socijalni život. Šalim se (a i ne šalim se). Mislim da treba pronaći način rada na sebi koji ti prija, kao i okruženje i zajednicu koja te podržavaja u svemu tome. Budite hrabri da radite ono što je ispravno, koliko god da se plašite toga. Svakim neuspehom učiš i dobijaš novo iskustvo da pokušaš opet, na bolji način.

Autor: redportal.rs

#društvena dinamika

#miloš koprivica

#muvanje

#muškarac

#nlp

#obuka

#odnos

#seks

#žena