Jako neobične kombinacije, ali imaju smisla!

Svi u sebi imamo komadiće duĆĄe koje obično krijemo od mnogih ljudi. Ponekad ih moĆŸemo sakriti od svih. Ali hajde, svi imamo za sebe jedan horoskopski znak koji uspeva da izmami naĆĄe najčudnije i najposebnije aspekte.

Ono ĆĄto se uklapa na dublji nivo koji je, blago rečeno, transendetalan. Sa njim osećate da moĆŸete da radite ĆĄta god vam duĆĄa poĆŸeli. Ili da uz tog nekog budemo sigurni i da moĆŸemo da otvorimo svoju duĆĄu, bez srama. Pogledajte koji vam znak zaista odgovara.

Foto: Unsplash.com

Ovan - Poznato je da je Ovan toliko u svom svetu da bi ga mogao podneti samo određeni horoskopski znak. Blizanci. Zajedno prelaze granice i vrlo su dobri u odrađivanju stvari zbog kojih će kasnije zaĆŸaliti.

Bik - Mislite da je prizemljen i miran, ali sa pravim druĆĄtvom potpuno biva divlji. Ribe će mu dati polet potreban za ludovanje, dok Bik za uzvrat daje stabilnost da se oseća samopouzdano.

Foto: Unsplash.com

Blizanci - Znaku koji nikada ne sedi mirno potreban je neko ko ĆŸeli da eksperimentiĆĄe u istom stepenu, ali da bude manje haotičan. Ako ste ikada zajedno videli Blizance Strelce, ne znate gde ova veza moĆŸe da ide. MoĆŸda u odgovoru na sva univerzalna pitanja.

Rak - Samo osetljivi znak moĆŸe istinski razumeti Raka. Ć korpija mu daje sav prostor da se izrazi i upravo ta tajnovitost uzbuđuje Raka. Zajedno prelaze granice.

Foto: Unsplash.com

Lav - jJedini znak koji tako dobro ide uz sopstveni znak. Dva Lava zajedno mogu da naprave čuda i savladaju sebe i svoje mane.

Devica - Rekli biste da je Devici potreban osetljiv znak da bi ga omekơao i stupio u kontakt sa svojim najdubljim ja. I to je tako. Ribe dopuơtaju Devici da bude ona sama a da je ne osuđuju.

Foto: Unsplash.com

Vaga - Kada vazduh sretne vatru, rezultati su eksplozivni. Strelac izvodi Vagu iz svoje zone komfora i toubalin.

Ć korpija - Kao ĆĄto smo ranije rekli, Ć korpiji je potrebna pomoć pri istraĆŸivanju novih područja. Rak je tu da ga podrĆŸi i oboje imaju sjajnu intuiciju.

Foto: Unsplash.com

Strelac - Strelac moĆŸe postati neshvaćena ličnost i osećati da ga niko ne razume. Tada se Ovan pojavljuje i postaje njegova druga polovina, u smislu humora i ludila.

Jarac - Oni su rame uz rame, ali niste očekivali da se neĆĄto poklapa. Ozbiljnom i prizemnom Jarcu je potreban čovek sa viĆĄe ludila i spontanosti da bi mogao da pronađe radost za ĆŸivot. Vodolija ulepĆĄava svoj dan dok mu Jarac pruĆŸa stabilnost

Foto: Unsplash.com

Vodolija - Kada se Vodolija sretne sa Blizancima, nema ograničenja. Ali bez ograničenja. Njihova pravila su ravnoduơna i oni mogu da se odreknu posla da bi obiơli svet.

Ribe - JoĆĄ jedan znak kome treba neko ko im je sličan kako bi bile srećne i sigurne. Ribe imaju vrlo istančan instinkt, ĆĄto znači da probleme osećaju i pre nego ĆĄto se uopĆĄte pojave. Zajedno će raditi najekscentričnije stvari, ali biće prihvaćeno u potpunosti.

Autor: redportal.rs

#Horoskop

#MuĆĄko-ĆŸenski odnosi

#horoskopski znaci

#parovi