Saznajte kakav utisak ostavlja boja koju najviše volite

Ukoliko niste znali, boja karmina koji koristite može dosta toga da kaže o Vama, a ako ništa drugo, može poslati određenu poruku okolini.

Foto: pexels.com/@didsss

Crvena

Ako najviše volite crvenu boju ruža, to znači da se oslanjate na iskustvo, ali i da volite da istaknete sebe kao ličnost. Izbor ove boje ukazuje na to da ste vedra, izražajna i prilično aktivna osoba. Crveni ruž izražava spremnost za odlučnu akciju.

Svetloroze

Ova boja je povezana sa nežnosti, empatijom, otvorenim i iskrenim stavom. Žene koje najčešće biraju ovu nijansu ruža vrednuju slobodu, optimistične su i izuzetno društvene.

Foto: pexels.com/@shiny-diamond

Ruž u boji fuksije

Nijansa koja ukazuje da želite da se izdvojite iz mase. Pokazuje da ste spremni za eksperimente, da imate razvijenu kreativnost i da ste otvoreni za nešto novo. Spontani ste u donošenju odluka i život posmatrate kao najlepšu avanturu.

Nude

Ljubav prema ovoj nijansi može ukazivati na to da ste iskreni i druželjubivi, ali istovremeno i osetljivi po prirodi.

Takva boja pokazuje da se ne krijete iza maske i više volite da istaknete svoju prirodnu lepotu. Svesni ste svojih sposobnosti i prednosti, autentični ste i želite da istaknete svoju pravu, posebnu prirodu.

Koralna boja

Ako sada imate koralnu nijansu na usnama, onda ste verovatno vesela i energična žena koje živi sa iskrom u očima. Vi ste veoma šarmantna i energična osoba koja vešto zna kako da razveseli druge. Težite radosnim trenucima i uživate u svakom danu.

Bordo

Ova nijansa ruža govori o smelom i borbenom karakteru, nagoveštava spremnost na odlučnu akciju. Bordo i njegove nijanse su odlične za žene lidere. Povezane su sa samopouzdanim damama koje su pravedne i sposobne da se bore za svoje snove.

Ruž u braon boji

Ovu nijansu često preferiraju prilično nezavisne i dame sa autoritetom. Deluju sa puno samopouzdanja i zrače porukom ja mogu sve. Oni uspešno grade karijeru, uspevaju u ličnom životu, zauzimaju vodeću poziciju na svim poljima života.

Breskva

Ruž u nijansi breskve preferiraju dame koje su otvorene prema svetu. U njihovom karakteru postoji želja da nesebično pomognu drugima, izuzetno su velikodušne.

Spremne su da se trude da ulepšaju život najmilijih, pune su razumevanja i ljubaznosti. Zrače posebnom energijom.

Autor: nportal.rs

#boja karakter

#omiljeni karmin

#žena