Jeste li među njima?

Buđenjem proleća bude se i osećaji ljubavi 💓, a ova 3 horoskopska znaka ovog će proleća imati sreće u pronalasku partnera, piše Magazin Novosti.

BIK

Bikovi će ovog proleća iskusiti promene pa im neće biti dosadno. Iako ponekad znaju ‘stati na kočnicu’, ubrzo bi se trebali opustiti i prepustiti osećaju ljubavnog poleta. Želja za igrom i flertom biće veća nego inače, pa Bikovi treba da se potrude da ne propuste dobru priliku, što ponekad znaju da učine. Dolazi vreme spontanosti, inspiracije i ljubavi 😍.

RAK

Pripadnici ovog znaka, pogotovo oni koji su u vezi, ovog će proleća shvatiti da su spremni za novu fazu veze. S partnerom će se povezati na dubljem nivou i iskusiti novi nivo bliskosti. Ako svoju vezu još želite učvrstiti, podelite s partnerom svoje najdublje osećaje, jer vam je potreban neko tko će vas uistinu razumeti 🥰.

VODOLIJA

Za Vodolije je najvažnije skoncentrišu se na sebe, svoj razvoj i prihvatanje, pa će romantika doći sama od sebe. Pripadnici ovog znaka zračiće pozitivnom energijom i privlačnošću, pa im flerta i novih iskustava neće nedostajati 😁, prenosi 24sata.hr.

Autor: magazin.novosti.rs / 24sata.hr