Devojke, hvatajte beleške! 😍

Žene misle da je izgled presudan, ali to zapravo nije tačno. Naravno, postoje muškarci kojima je on najbitniji, ali oni sad nisu tema. Ono što vas čini zavodljivom jeste pre svega ponašanje, gestovi i navike koje idu sa tim u paketu. Bez toga, kako kažu, vi ste samo prazna ambalaža. Evo na šta treba obratiti pažnju prilikom ulaska u novu vezu:

1. Ostavite dobar prvi utisak i pazite na govor tela

Sada kada se osećate neverovatno i fizički i emocionalno, vreme je da privučete nekog posebnog. Zapamtite da imate samo 1 priliku da ostavite 1. utisak, pa imajte pozitivan stav pre nego što upoznate dotičnog. Pokažite mu da ste zainteresovani. Lagani dodir ruke ili kolena takođe mu može pokazati da vam se sviđa ono što nudi, a da ne budete previše agresivne.

Foto: Unsplash.com/Nathan Dumlao

2. Razvijte sopstveni identitet i vrednosti

Čoveka privlači žena koja se oseća prijatno u svojoj koži. Ponosna je na to odakle je došla, gde je sada i kuda ide. Žena želi nekoga kome je ugodno sa njenim željama, ograničenjima i težnjama.

3. Budite najbolja verzija sebe

Pre nego što privučete muškarca, potrebno je da razvijete samopouzdanje. Ako niste zadovoljne onim što jeste, pokazaće se na kilometar. Muškarce najviše privlače žene koje su ponosne na ono što jesu i što imaju, a ne one koje očajnički traže nekoga da popuni prazninu u njihovom životu.

Foto: Unsplash.com/ Travis Grossen

4. Uvek budi duhovita

Nemoj se bojati da ispričaš koju šalu. Muškarci vole žene koje imaju odličan smisao za humor i koje su dovoljno samopouzdane da to pokažu. Pokažite da se možete smejati sebi. Nijedan muškarac ne želi ženu koja sebe shvata preozbiljno - pokazivanje da se možete smejati sopstvenim nedostacima pokazaće ne samo da imate samopouzdanja, već i da ste svesni svojih mana. Muškarci ne žele devojku koja je "previše savršena" i zbog toga će se osećati sigurnije u sebe.

Foto: Unsplash.com/Suzana Sousa

Autor: redportal.rs

#kako privući muškarca

#ljubav

#parovi

#saveti