Jeste li među njima?

Prema astrologiji, ova 3 horoskopska znaka uvek će drugima davati do znanja koliko im je dobro, koliko su odlični u nekim stvarima koje rade i uživaće ako su u centru pažnje, a takođe vole i da pametuju, prenosi Nportal.

💥 OVAN

Prvi znak Zodijaka, jednako i najvatreniji, ima mnogo vrlina, ali i jednu ogromnu manu koja smeta gotovo svima, a to je i narcisoidnost. Iako je dobro i zdravo voleti sebe, pripadnici ovog znaka često u tome preteruju te idu toliko daleko da sebe vide kao pobednika, pametnjakovića, najlepšu i najposebniju osobu na svetu. Osim što ih to može koštati na nivou prijateljstva, loše mogu proći i u ljubavi.

📍 VAGA

Vage se smatraju jednim od najpovršnijih znakova. Kao velike estete, one vole lepe stvari i lepe ljude te se može reći da tako posmatraju svet, ali i sebe. Obožavaju da privlače pažnju drugih ljudi i očekuju poseban tretman. Pripadnici ovog znaka često govore o svojim uspesima, a neretko i preteruju u tome. Nije bitno ako ste nešto učinili jednako dobro kao i ona, Vaga će vam reći da je to ona učinila bolje.

✅ LAV

Vatreni Lavovi su poznati po svojoj egocentričnosti i čini se oni to ne pokušavaju ni da sakriju od drugih. Oni se iskreno dive sebi, obožavaju da budu u centru pažnje i često sve znaju najbolje. Koliko Lavovi vole da imaju dobar ugled u društvu, govori činjenica da bi oni pristali da učine nešto za druge samo kako bi se o njima pričalo lepo.

Autor: nportal.rs / Krstarica

#Horoskop

#Lav

#Ovan

#vaga