Prednosti zlatnog mleka su brojne zahvaljujući bogatom sastavu zlatnog začina

Kurkuma je začin bez kojeg orijentalna kuhinja ne može. Ali ovo nije jedina njegova primena. Zbog korisnih svojstava žutog začina, široko se koristi u tradicionalnoj medicini. Najpopularnije je zlatno mleko od kurkume - otkrićemo tajne pravljenja ovog napitka danas koje se koristi u tretmanima mršavljenja i ubrzava proces metabolizacije.

Zlatno mleko za mršavljenjeMleko sa kurkumom za mršavljenje je veoma efikasno. Čisti telo od toksina, poboljšava varenje, sprečava nakupljanje masti. Zlatni začin se može mešati ne samo sa mlekom, već i sa jogurtom ili kefirom. Piće je deo mnogih dijeta. Uzmite čašu mleka. Nije neophodno koristiti kravlje. I soja i koza će odgovarati. Stavljamo na vatru, dodamo kašiku meda. Promešajte, dovedite do ključanja. Nakon hlađenja, dodajte kašiku paste od kurkume.

Piće za sagorevanje masti treba piti u malim gutljajima. Uobičajeni kurs je dva meseca. Zatim obavezno napravite pauzu dve nedelje. Za najveći efekat popijte jednu čašu mleka ujutru i jednu uveče. Mleko sa kurkumom noću za žene je korisno za smanjenje apetita, dobar san.

Autor: Magazin Novosti