Evo koga ove godine očekuje ljubav

Pred njima su izazovi. Pojedini će morati da raščiste svoj ljubavni život kako bi napravili prostor za novu ljubav. Pojedini će doživeti emotivnu prevaru posle koje će doživeti pravu ljubav, prenose magazin.novosti.rs.

Na prvom mestu su Blizanci - njima se vraća ljubav iz prošolsti. Pre toga će morati da "počiste" svoj emotivni život i da budu precizni u svojim očekivanjima. Tada osoba iz prošlosti daje konačni zaplet i dolazi do lepe ljubavne veze.

Jarčevima sledi zaista uzbudljiv ljubavni život u 2023. godini. Već sada se dešavaju male promene, a konačne, velike i jake koje će vam vratiti osmeh na lice su u od marta 2023. Jedino morate biti razumni i ne očekivati od odvarača da vam čitaju misli. Budite realni.

Vagama je ova godina veoma izazovna. Biće ljubavi čak i za zauzete. Vaš šarm i koketnost će privući mnoge osobe u vaš život. Nemojte biti iznenađeni ako neko, npr. kolega stane isped vas i zaista vam zatraži ljubav. Jer vaše koketiranje ostavlja trag i nije lepo davati nadu tek tako. Ta osoba vas može odbiti u prvi mah ali kako vreme prolazi vi se sada možete ozbiljno zaljubiti i rasturiti vezu ili brak.

Autor: magazin.novosti.rs