Američki glumac ima način da sve što obuče izgleda kul 😎

Sa sigurnošću izjavljujemo da Bred Pit, po našem mišljenju, pripada Kući slavnih za muški stili. 😅 Negde između izgleda lošeg momka Džejmsa Dina, suptilnosti Timotija Šalameta i otmenog stila Maheršala Alija, živi ovaj večiti holivudski momak koji se nikada nije trudio da napravi da odeća koju nosi izgleda kul, ali je uspeo da svaki odevni komad učini stilskim tutorijalom kao lekciju za ostale. I nedavno je to još jednom dokazao na svoj način.

Poznati glumac prekinuo je karantin pre nekoliko dana kako bi ponudio volonterski rad, distribuciju hrane i osnovnih potrepština beskućnicima u Los Anđelesu. To je samo po sebi dobar razlog da ga volimo malo više, ali na sreću svih koji vole modu, paparaci su ga uhvatili kako pravi pauzu za cigaretu. Nekoliko klikova bilo je dovoljno da se gospodin Smit odjednom srodi sa jednim od najudobnijih i najhladnijih stilova u istoriji modne industrije: grandž.

View this post on Instagram

A post shared by BUNTE (@bunte_magazin)

IZVOR: IG / bunte_magazin

Noseći kariranu košulju, belu majicu i običan džins Bred Pit nas je naterao na putovanje vremenskom mašinom i podsetio nas zašto se 90-e smatraju prekretnicom u istoriji mode.

Razlog zbog kojeg je ovaj stil toliko voljen u neviđenoj meri bio je upravo zato što je bio zaista nepretenciozan. Udobna odeća, jednostavne linije, sigurne boje. Nisu pokušavali da izigravaju šmekera i frajera garderobom, već karakterom. Danas, 20 godina kasnije, Bred Pit je zvanično ponovo pokrenuo ovaj trend.

View this post on Instagram

A post shared by New Jersey Paris (@newjerseyparis)

IZVOR: IG / newjerseyparis

Autor: redportal.rs

#MODA

#bred pit

#modni stil