6 stvari koje morate znati pre nego što se upustite u vezu sa mlađim muškarcem!

Srce želi ono što srce želi, a to ponekad znači i zabavljanje sa nekim ko je mlađi čovek. Godine ne trebaju predstavljati problem. Ipak je 2020. godina. 😁 Na kraju, vaša je odluka sa kim ćete izaći i zašto.

1. Morate znati šta želite od te veze - Ako samo želite da se zabavite to je sjajno! Ako želite da se skrasite i i imate decu sa partnerom i to je sjajno. Samo to definišite i otvoreno pričajte sa partnerom o tome.

2. Možda nije emocionalno zreo kao vi - Imajte na umu da možda nisu toliko vešti u izražavanju svojih osećanja i rešavanju problema na istinski odrasli način. Važno je da se ne osećate kao da postajete roditelj, to nikako nije seksi!

3. Možda ste u različitim životnim fazama - Sa mlađim muškarcem osetićete novu dinamiku u poređenju sa onom na koju ste navikli. Razmislite o tome kako bi bilo družiti se sa njegovim prijateljima. Da li vam ta ideja stvara jezu? Onda je bolje da na vreme odustanete.

4. Veza može predstavljate dve potpuno različite stvari tebi i njemu - Da li vi želite bebu i porodicu, a on ne? Ili možda on želi da se smiri, a vama je na prvom mestu karijera? Veoma je važno komunicirati u vezi i pronaći definiciju. Možda ni jedno od vas još uvek nema planove za budućnost, ali u sadašnjiosti biste trebali da da se složite.

5. Ne morate da budete isti, ali morate da imate zajednička interesovanja - Da li ste se ikada našli u blizini mlađeg brata ili prijatelja i ostali zbunjeni? Najbitnije je da razmotrite da li ta osoba može da prihvati i podrži stvari koje su vam važne u životu.

6. Zapitajte se kako se osećate kada ste sa tom osobom - Ako se borite sa samopouzdanjem, zabavljanje sa mlađom osobom moglo bi dodatno da pojača nesigurnost. Budite otvoreni i fleksibilni za nova iskustva.

Autor: redportal.rs

#Muško-ženski odnosi

#mlađi muškarac