Prijateljstvo prerasta u ljubav 🥰

Ova Venera rađa ljubav iz prijateljstva, ona je nezavisna, ona je jedna ekstavagantna dama koja sigurno vuče karmu od neke svoje pra pra bake, piše magazin.novosti.rs.

Ne voli pravila jer kod nje ne postoje, uživa u životu na svoj način i zaista ume da voli! Ali njena ljubav je kao i ona, sama neobična. Biće vam vetar u ljeđa prvo kao prijatelj, a zatim sitnim i suptilnim pogledima i dodirima ona prelazi na ljubav. Za nju je potpuno normalno da svog ljubavnika na prvom mestu gleda kao druga, pa tek onda kao ljubavnika. Daje vam sve, to je tip osobe koju pozovete kada želite neku “glupost” da napravite. Kod nje je onaj moto “jednom se živi”.

Kako ide kroz znak Vodolije susrešće se sa Saturnom 23. januara i daje dugotrajnost svim vezama koje tada započnu svoj ples. Venera u Vodoliji ne voli emocionalno nedorasle partnere. Pokreće je jaka strast, ali mora da bude pojačana intelektualnom jačinom. Kada oseti taj magnet, tada se cela predaje, a kada se preda budite sigurni da ćete sa njom imati najuzudljivije putovanje kroz život. Dosada kod nje ne postoji! Dok bude išla kroz znak Vodolije prijateljstva prerastaju u ljubav.

Nema trzavica i sve je obojeno strašću, osmesima i poljupcima. Svakako jedno veliko osveženje posle proračunate i hladne Venere u Jarcu. Opustite se i dozvolite da vas ova Venera vodi kroz januar!

Autor: magazin.novosti.rs