Zbog brzine i lakoće spremanja, domaćice ga obožavaju

S obzirom na to da se pravi za kratko vreme i da se meri na čaše što znatno ubrzava ceo proces, ne iznenađuje što je ovaj kolač jedan od najomiljenijih u kuhinji svake domaćice.

Potrebno je:1 čaša jogurta1 čaša mleka1 čaša ulja1 čaša kokosa1 vanilin šećer2 čaše šećera2 čaše brašna1 kašičica praška za pecivo200 g čokoladePriprema:Sve sastojke sjediniti i peću u manjem pouljenom plehu oko 20 minuta na 220 stepeni. Kada je smesa pečena odozgo prelijte sa glazurom od čokolade.

Ostaviti kolač da se u frižideru dobro ohladi, a onda ga iseći na kocke i služiti. Odlično ide uz kafu, ali je super poslastica i nakon svakog porodičnog ručka.

Zbog lagane teksture i ukusnih sastojaka obožavaju ga podjednako deca i odrasli.

Autor: Krstarica