2023. donosi boje i smelost, pa je vreme da se polako pripremamo 😍

Celokupna 2022. godina bila je smirena kada je reč o trendovima šminkanja, bili smo koncentrisani na bež nijansama i minimalizmu. Ipak, 2023. donosi boje i smelost, pa je vreme da se polako pripremamo.

Rumenilo treba da sija punim sjajem, olovku za oči možemo slobodno "jače da pritisnemo", a usne pripremimo za karmine koje možda nikada nismo nosile.

Šminka za 2023. godinu

Jaki karmini
Usne treba da budu smelije nego ikada u novoj godini, piše Vog. Olovke za usne postaju glavni deo nesesera kako bismo mogli da ponesemo sve te boje na najbolji način i damo usnama iluziju punoće.


Futuristički metalik

Dozvolite sebi da da zablistate. Slobodno ne u merama na koje ste navikli. Metalik senke i hajlajteri "doživljavaju" procvat.

Više rumenila
Rumenilo je doživelo renesansu poslednjih godina. Ne možemo da zamislimo šminkanje bez njega, ono spaja sve boje na licu i daje mu okvir. Sada dolazi u smelijem obliku nego ikada. Igrajte se bojama jer upečatljivost postaje trend.

Duža i oštrija linija ajlajnera
Šminker preporučuje da se fokusirate na povlačenje oblika očiju prema gore i spolja. "Tamna ženstvenost" će sigurno biti glavni trend 2023.godine, piše Vog.

Autor: Magazin Novosti

#ajlajner

#karmin

#rumenilo

#šminkanje