Ovo niste znali 👇🏻👇🏻

Mnogi će se složiti da je ljubomora jedan od najvećih problema u ljubavnim vezama, a neki horoskopski znakovi su joj posebno skloni.

Na prvom mestu je Bik. Ovaj horoskopski znak je materijalista i želi da vodi luksuzan život, koji će deliti sa voljenom osobom. Međutim, tu nastaje problem. Počinju da misle da im partner pripada, da ga stalno moraju držati na oku i očajnički žele da znaju svaki njihov potez.

Lavovi žele da budu u centru pažnje svojih partnera. Ukoliko osete da ne dobijaju dovoljno pažnje koju zaslužuju, postaju ljubomorni, nesigurni i ljuti. To najviše ima veze s njihovim egom, a ne sa strahom od gubitka partnera. Ako ne dobiju ono što žele, povlače se i traže vreme da zaleče svoje rane.

Devica generalno ima problem s ljubomorom, pa je tako i u ljubavnim vezama. To je zato što je veoma stroga prema sebi. Ova njena "problematična" priroda dovodi do pojave ljubomore, čak i u slučajevima kada nema razloga za to. Devica se konstantno bori da ne bude preterano pesimistična, a ta borba loše utiče na njen odnos s partnerom.

Škorpija ima poteškoća sa sticanjem poverenja u partnera. U strahu je od moći svojih emocija i intuicije. Sve vreme je na oprezu i može biti toliko ljubomorna da prati partnera svuda.

Autor: Klix.ba

#Bik

#Devica

#Lav

#Škorpija