Oni su izuzetno lojalni ljudi. 🍷

Lav je jedan od najsloženijih i najzahtevnijih znakova zodijaka, posebno kada je reč o međuljudskim odnosima.

Lavovi stoje na zemlji i bore se! Oni zapravo ne žele biti povređeni u društvenim sukobima, oni su razdraženi od ljudi s različitim mišljenjem i žele se dokazati dostojnim ispred svih.

Ponekad znaju promeniti način na koji misle i deluju, ispadaju u emocijama i besu, čak postaju agresivni. Oni imaju vrelu krv i jako su strastveni, pa kad žele nešto, nije im teško da budu nemilosrdni da to dobiju.

Njihova doslednost jednostavno nadahnjuje. Oni su borci, kao što smo rekli, ali nisu baš impulsivni kao što se čine – oni koriste inteligenciju i racionalnost, boriće se do poslednjeg trenutka i nikada neće odustati.

Lav se smatra prirodnim vođom. Imaju velike osobine za upravljanje grupom i imaju dominantnu energiju koja je korisna za vodeće mesto u društvenim krugovima.

Lavovi su ludi za pažnjom, to je sigurno! Oni žele biti u centru pažnje i očito uživaju imati sve oči na njima.

Oni su izuzetno lojalni ljudi. Sećaš li se kad smo rekli da se ne bi trebao osećati zastrašujuće zbog njihovog divljeg duha i potrebe za pažnjom? Pa, to je razlog zašto su oni veoma lojalni i nikad ih nećete videti da varaju. Drže se svojih partnera, bez obzira na sve.

I, na kraju kako ste već to pretpostavili, možemo se kladiti! Vole da im se kaže kako su pametni i lepi, vole biti pohvaljeni od strane svojih partnera i žele se osećati kao najvažnija stvar na svetu kada su sa svojim partnerima.

Autor: Krstarica

#Horoskop

#Lav

#Zodijak

#astrologija

#lojalnost