Ovo niste znali 🧐

Svakome je novac ključan sastavni deo života, ali ne odnosimo se svi prema finansijama na isti način. Navike koje imamo u upravljanju parama utiču na brojne odluke, ali i na to kako se slažemo sa drugima. Nije loše znati neke odlike horoskopskih znakova kad su u pitanju trošenje i zarađivanje, naročito za one najstrožije.

STRELAC

Nisu sebični već samo žele da sve obezbede za svoje najmilije. Pripadnici ovog znaka mnogo brinu o budućnosti pa zato štede, štede i štede. Drugi ih optužuju da imaju "zmiju u džepu", a oni samo troše pametno. Spremni su da "odreše kesu", naročito za porodicu i prijatelje, ali onda kad je to zaista opravdano.

LAV

Deluju spremni na svakojake avanture ali ne vole da se igraju sa zaradom i novcem. Koliko god da su hrabri, oni žele da u svemu postanu i ostanu prvi, pa ih nećete lako nagovoriti na bilo kakva riskantna ulaganja. Ne hvataju se za novčanik olako već sav višak zarade ulažu u štednju ili luksuznu imovinu koju je lako unovčiti.

OVAN

Ovaj znak veoma poštuje svoje ustaljene finansijske navike i neće lako odustati od njih. Spremni su da zapnu kad rade, da zarađuju čak i na dva posla, a gledaju i da profitiraju od štednje ili pametnog ulaganja. Ne veruju u zajedničku kasu. Oni su "solo" igrači kad je reč o novcu.

Autor: Pink.rs

#Horoskop

#Lav

#Ovan

#Strelac

#znakovi