Zima polako stiže, te je vreme da izvadimo garderobu za ovu sezonu i pripremimo je za nošenje. Slobodno eksperimentišite sa ovim bojama, a evo koje će se naći na tronu u narednom periodu.

SivaSiva odavno nije bila toliko aktuelna i tražena, a gotovo da nema trendseterke koja ovu nijansu nije uvrstila među omiljene. U sivoj boji za zimu odaberite neki od “glavnih” odevnih predmeta poput jakne ili kaputa. Nema lepšeg izgleda od žene koja nosi sivi kaput koji u svakoj prilici izgleda luksuzno i otmeno.

BordoBordo boja, ali i boja trule višnje je simbol raskoši i sa njom nema greške. Mnogo je bolja alternativa klasičnoj crvenoj boji koja tokom zime može da izgleda neukusno. Borda je “mirnija” boja, koja naglašava tačno ono što treba.

KremU zimskom periodu ovo je boja koja ne izlazi iz mode i teško se može skloniti sa trona. Neutralna krem nijansa je pravi izbor za modne dodatke poput kapa, šalova i rukavica, a neće biti zapostavljeni ni džemperi i rolke u krem boji.

NarandžastaVerovatno ovu letnju boju niste očekivali na našoj listi. Često izbegavana u zimskom periodu, narandžasta se tek sad izborila za svojih pet minuta. Izgleda tako sofisticirano i luksuzno.

Tamno zelenaIzbor svake modne influenserke pada na ovu boju. Zelena nikada nije izgledala ovako dobro i elegantno koliko ove sezone. Sigurno ćete biti u centru pažnje ako izaberete zeleni kaput, zelenu beretku ili pak tamno zelene čizme.

Autor: Krstarica