Ovaj recept ćete obožavati
Iz bakine kuhinje dolazi sjajna ideja za ručak prebogata vitaminima i mineralima. U pitanju je povrće zapečeno u rerni.
Potrebno je: 2 krompira, 2 paprike, 1 glavica crnog luka (može praziluk), 1/2 tikvice, 2 šargarepe, začin, so, ulje, 4 čena belog luka, 2-3 lovorovog lista, peršunov i celerov list.
Potrebno je:
Na ulju ispržiti krupno sečen crni luk, dodato na kocke papriku i krupnije sečenu šargarepu, pa kad se malo izdinsta dodati tikvice, pa kad se proprži dodati na kocke tikvice.
Ubaciti peršunov i celerov list. Prebaciti u đuveč i peći na 220 stepeni poklopljeno oko 30 minuta. Može se jeste bez hleba, zdravo puno vitamina čisti organizam.
pročitajte još
Koliko se Zelenski zaista pita o sudbini Ukrajine? 🤔
pročitajte još
Uhapšena maloletnica zbog sumnje da je izbola devojku
pročitajte još
Vučić: Idem u Tiranu, boriću se za našu zemlju
Autor: Novosti