Ovaj recept ćete obožavati

Iz bakine kuhinje dolazi sjajna ideja za ručak prebogata vitaminima i mineralima. U pitanju je povrće zapečeno u rerni.

Potrebno je: 2 krompira, 2 paprike, 1 glavica crnog luka (može praziluk), 1/2 tikvice, 2 šargarepe, začin, so, ulje, 4 čena belog luka, 2-3 lovorovog lista, peršunov i celerov list.

Potrebno je:

Na ulju ispržiti krupno sečen crni luk, dodato na kocke papriku i krupnije sečenu šargarepu, pa kad se malo izdinsta dodati tikvice, pa kad se proprži dodati na kocke tikvice.

Ubaciti peršunov i celerov list. Prebaciti u đuveč i peći na 220 stepeni poklopljeno oko 30 minuta. Može se jeste bez hleba, zdravo puno vitamina čisti organizam.

Autor: Novosti

#Ručak

#povrće

#rerna