Da dokaže jedno od najvećih pitanja 😂

Kako prenosi portal Mondo, kontroverzna manekenka Kara Delevinj odlučila je da krene u misiju. Želi da istraži misteriju koja vlada, odnosno da opiše zašto muškarci češće doživljavaju vrhunac tokom intimnog odnosa nego žene. Tim povodom, 30-godišnji supermodel doživela je vrhunac zadovoljstva u bolnici u Nemačkoj i donirala naučnicima koji se bave ovim istraživanjem.

Kara će svoje zalaganje predstaviti u novom dokumentarcu pod nazivom Planet Sex With Cara Delevingne, koji će biti emitovan na BBC kasnije ove nedelje. Manekenka je istraživačima dala uzorak krvi pre i posle upuštanja u solo intimni čin, kako bi mogli da prouče njegov uticaj na hemiju tela. U dokumentarcu se navodno vidi scena iz pomenute bolnice u Nemačkoj, u koju je Kara došla da doživi orgazam.

Kako je i sama rekla:

Mislim da je ženska intimna želja definitivno potisnuta. Znam iz svog ličnog ljubavnog života koliko žene mogu da budu intimne, pa biste pomislili da bi u 21. veku muškarci i žene trebalo da imaju podjednako zadovoljavajući intimni život, zar ne? Pa, pripremite se za šok. Kada je u pitanju vrhunac, postoji definitivna razlika među polovima. Naučnici kažu da 95 odsto strejt muškaraca doživljava orgazam tokom odnosa, ali samo 65 odsto strejt žena to pođe za rukom. Da budem iskrena, mislim da to zvuči previše visoko, većina mojih strejt prijateljica kaže da je to verovatno oko 15 ili 20 odsto. Lezbejke i kvir žene definitivno su uspešnije od toga.

Dodala je još:

Otišla sam na seminar o masturbaciji misleći da će to biti učionica i da ću imati blok za beleške, a umesto toga, bila je ružičasta kožna prostirka za teretanu na podu, sa šestoro ljudi koji govore: 'Pa, skini donji veš. Ovo je lubrikant'. Nisam shvatila da sam konzervativna. Mislim da sam prilično moderna, mlada, kul devojka koja se slaže sa bilo čime, ali to me je šokiralo, nisam htela da učestvujem u tome. Ipak, na neki način sam uradila sve što je učinilo da se osećam prijatno.

Autor: Mondo.rs

#Kara Delevinj

#MODA

#Masturbacija

#Nauka

#Planet Sex with Cara Delavigne

#bbc

#cara delevingne

#dokumentarac

#emisija

#fashion

#orgazam

#supermodel

#top model