Da li je vaš znak pripada ovoj grupi?

U današnje vreme zaista je teško ne samo ostati u vezi, već i u braku. Parovi lako odlučuju da prekidaju odnose koji ih više ne ispunjavaju, ali postoje neki horoskopski znaci koji, ako se ovo desi, mnogo pate. Ako se pitate zašto baš oni, to je zato što ovi predstavnici Zodijaka istinski vole samo jednom u životu!

Ako želite partnera koji će biti posvećen samo vama i dati vam svoje srce bezuslovno, potražite ga u jednom od ovih znakova...

Još u mladosti, ove osobe pokazuju veću naklonost ka uživanju u porodičnim trenucima, sa rodbinom i najbliskijim prijateljima, nego u bučnim i "ludim" žurkama. Za njih nije bitan broj prijatelja, već njihov kvalitet. A u ljubavi su im draže veze u kojima čak i nema toliko strasti, ali u kojima, s druge strane, vlada uzajamno poštovanje i poverenje. Kad jednom odaberu partnera, to je za ceo život!

Ovan

Oni uvek rade samo ono što im srce kaže. A srce nije otvoreno za sve, već samo za one koje smatraju dostojnim svoje pažnje. Brak za Ovna je jednom zauvek. Oni mogu da osnuju drugu porodicu samo u jednom slučaju: ako je prvi supružnik preminuo. Ali, ako se razvedu, postoji velika šansa da će nakon nekog vremena supružnici dati sve do sebe da isprave greške iz prošlosti i ponovo početi da žive zajedno kao da se nikada nisu ni rastajali.

Foto: Pixabay.com/Darkmoon_Art

Bik

Žene rođene u ovom znaku imaju urođeni magnetizam. One privlače muškarce ne samo svojim izgledom, već i sposobnošću da učine da se osećaju udobno u svim uslovima. One su takođe veoma verne i brižne, ali ne i naivne - odanost je njihov izbor. I muškarci Bikovi takođe uspevaju da vole jednu osobu dugi niz godina, nisu nestalni kao mnogi drugi.

Foto: Pixabay.com/Darkmoon_Art

Lav

Lavove odlikuje prirodna lepota, inteligencija i sposobnost da voljenoj osobi ugode stavrajući stvore atmosferu ljubavi i sklada. Bez obzira na to šta se dešava u svetu, oni ne brinu o krizama već sistematski rade na tome da obezbede članove svoje porodice i pruže im sve što je neophodno. Čak i u kritičnim situacijama, Lavovi će učiniti sve da spasu porodicu. Na kraju krajeva, oni iskreno vole i cene svoje supružnike.

Foto: Darkmoon_Art

Vage

Oko Vage je uvek pregršt obožavatelja i obožavalaca. Međutim, predstavnici ovog znaka ne žure da stupe u brak. Oni traže onu jednu osobu sa kojom će zasnovati porodicu i živeti do smrti. Zabljubljuju se možda lako, ali retko vole. To mora da bude osoba koja odgovara svim njihovim kriterijumima. Porodica jedne Vage je primer harmoničnog odnosa o kom svi sanjaju.

Foto: Pixabay.com/Darkmoon_Art

Autor: mondo.rs

#Horoskop

#ljubav

#znaci