Kome se smeši poboljšanje finansijske situacije?

Godišnji horoskop za 2022. kaže da će krajem ove godine 3 znaka drastično poboljšati finansijsku situaciju i rešiti sve svoje probleme sa novcem, piše Mondo.rs.

Bik. Godišnji horoskop za 2022. kaže da će Bik profitirati poslovno do isteka ove godine. Dobiće nove izvore prihoda, a njegovo finansijsko stanje će biti veoma stabilno. Saturn u tranzitu Vodoliji će učiniti da pripadnike ovog znaka prati sreća! Međutim, ono što nikako ne treba da urade jeste da ulažu u nekretnine. Energija Saturna u njihovoj kući potrošnje će ih naterati da troše novac, tako im otežavajući da uštede, ali će Bikovi morati da pronađu načina kako da reše ove probleme i i dalje ostanu "u plusu". Savet astrologa je da troše pametno i izbegavaju nepotrebne izdatke.

Tokom cele godine imaćete dovoljno novca koja će vam obezbediti udobnost. S druge strane, položaj Jupitera i Saturna u vašem horoskopu pomoći će vam da uspešno obavite nov posao i poboljšate odnose sa nadređenima. Ove veze vam mogu doneti finansijske koristi na duge staze.

Škorpija. Prema finansijskom horoskopu Škorpije za 2022, ispostaviće se da je ova godina srećna za vas. Bilo kojim poslom da se bavite, dobićete dovoljno novca. Priliv para je posebno naglašen u drugom delu godine, a savet astrologa je da uštedite, tako ćete stvoriti veoma stabilne finansije i rešiti  sve probleme sa novcem koj vas već duže muče. Kraj ove godine, kao što su astrolozi naglasili, biće veoma povoljan u finansijskom smislu. Tokom ovog perioda, osobe na značajnim funkcijama će vam pomoći oko novca. Jupiter prolazi kroz znak Riba u 5. polju Škorpije, a ovaj položaj je takođe povoljan sa ekonomske tačke gledišta.

Vodolija. Ove godine Saturn je ušao u znak Vodolije, a ova pozicija će im pomoći da se ekonomski razviju. Ako ulažu novac u pravo vreme, višestruko ćete profitirati. Krajem godine postoje šanse da će uz manje napore postići ogroman uspeh. Zvezde savetuju da ne gube koncentraciju.

Sa druge strane, Saturn je ponovo postao retrogradan, prešao u znak Jarca i nalazi se u 12. polju Vodolije (od 5. juna do 23. oktobra). Zbog ovakvog položaja planete postoji mogućnost da odete u inostranstvo. Ovo će ojačati finansijsku situaciju i ojačati poslovne kontakte od kojih ćete i te kako imati koristi. Astrolozi savetuju da mudro koristite vreme i ne dozvolite da vas nepotrebne stvari ometaju.

Autor: Maja Gašić

#Bik

#FINANSIJE

#Horoskop

#Vodolija

#novac

#skorpija