Isprobajte proverene načine za povećanje usana bez silikona

Ukoliko niste zadovoljni veličinom i punoćom svojih usana, ali niste ni spremni da radi lepote odete pod nož iliti iglu, onda vam savetujemo da isprobate nekoliko proverenih trikova koje sa vama delimo u nastavku teksta.

1. Povećanje usana mejkapom uvek je sigurna opcija. Postoji nekoliko načina pomoću kojih će vaše usne izgledati veće, a prvi od njih podrazumeva precrtavanje usana olovkom. Kako biste dobili na volumenu neophodno je da prilikom šminkanja usne precrtate tik uz ivicu, a potom istom olovkom obojite ivice usana.

IZVOR: YT / Sagonia Lazarof

Takođe, usne će vizuelno izgledati veće ukoliko su one oivičene tamnijom olovkom za usne u odnosu na karmin koji će se nalazi na središnjem delu usana.

Punoći usana doprineće sjaj za usne nanet samo na središnji deo usana, kao i na ivicu gornje usne, tik ispod usne jamice. Hajlajter nanet na isto mesto takođe će vizuelno povećati usta.

2. Pored mejkapa, usne možete povećati i posebnim balzamima i sjajevima za usne koji su specijalno za to i namenjeni. Prilikom nanošenja ovih proizvoda na usnama ćete osećati blago peckanje ili trnjenje koje je bezopasno, a rezultat koji će to proizvesti jesu punije i crvenije usne.

Foto: Pixabay.com

3. Treći način povećanja usana bez silikona podrazumeva nanošenje trajne šminke kojom se usne oiviče i samim tim izgledaju dosta punije. Trajna šminka može biti odličan izbor ukoliko ne volite da se šminkate svakodnevno, ali želite da izgledate sređeno.

Da li ste isprobali neki od ovih načina za povećanje usana?

Autor: redportal.rs

#karmin

#lips

#makeup

#povećanje

#silikon

#usne