- Prošla sam kroz različite faze svog života u kojima sam bila odbačena, uvređena, razočarana i to vam jednostavno oduzima samopouzdanje.

Majka najbogatijeg čoveka na svetu Ilona Maska Maja Mask pozirala je na naslovnici časopisa Sports Illustrated Swimsuit.

Ona je u intervjuu za pomenuti časopis govorila o ženskom telu tokom prirodnog procesa starenja, i poručila svim ženama da se osećaju udobno u svom telu, ali i u kostimima za plažu koje nose.

Foto: Instagram.com/aquarellemagazine

- Moja prva reakcija je bila da nikada nisam mogla da zamislim tako nešto, jer zašto bi neko imao 74-godišnjakinju na naslovnoj strani, posebno u kupaćem kostimu. Mislim da će ovo učiniti da se žene u sedamdesetim godinama osećaju prijatnije kada plivaju, kao i žene u dvadesetim i tridesetim. Kada žene odu na plažu, pomalo smo stidljive u vezi svojih tela, ali muškarci hodaju okolo, davajući zgrožene poglede, i nije ih briga.

Iako je u početku bila skeptična oko fotografisanja, Maja je u intervjuu za People, rekla da je osetila prijatnu atmosferu koja joj je ulila sigurnost da se oseća udobno u sopstvenom telu.

Foto: Instagram.com/aquarellemagazine

- Svi su bili ljubazni, brižni i uviđajni, tako da sam osetila udobnost sopstvenog tela u kupaćem kostimu - istakla je ona.

Maja se bavala manekenstvom, a često otvoreno i javno polemiše o procesu starenja.

- Prošla sam kroz različite faze svog života u kojima sam bila odbačena, uvređena, razočarana i to vam jednostavno oduzima samopouzdanje. Onda jednostavno morate da pređete preko toga. Pa evo, imam 74 godine, najsrećnija sam što sam ikada bila, i nije me briga, i niko me ne vređa jer ne želiš da vređaš baku - rekla je ona.

View this post on Instagram

A post shared by Sports Illustrated (@sportsillustrated)

IZVOR: IG / sportsillustrated

Autor: redportal.rs

#Maja Mask

#kupaći kostim

#naslovnica