Da li ste među njima?

Mnogi ljudi veruju da je cilj rada da se priušti bolji život, plate koriste da poboljšaju životni standard. Međutim, preteraju sa potrošnjom, pa to ide i izvan granica zarada. Neki horoskopski znaci imaju tendenciju da rade upravo to, prenosi magazin.novosti.rs.

Ovan. Ovnovi imaju naviku da odlažu troškove, zbog čega se oslanjaju na sledeću platu da bi ih platili. Često plaćaju  kreditnim karticama kako bi bili u toku sa svojim životnim stilom. Ipak, potrebno je da naprave kompromise kako bi smanjili troškove.

Bik. Bikovi su odgovorni i pouzdani, ali vole da žive dobrim životom. Obožavaju finije stvari, od dobre hrane do brendirane odeće.

Blizanci. Mnogi Blizanci veruju u filozofiju da se živi samo jednom, tako da čine sve što mogu da potroše novac na stvari koje obožavaju. Ovo čini njihov račun manje zadovoljavajućim.

Devica. Uvek možete da računate da će Devica platiti svoje račune. One će pažljivo da isplaniraju sve svoje troškove i ispuniti sve obaveze,međutim, često imaju tendenciju da preteraju kada troše za seme sebe jer veruju da zaslužuju da se razmaze. NJihova česta potrošnja često ih ostavlja sa malo novca u novčanku, piše Pink Villa.

Autor: magazin.novosti.rs

#Bik

#Blizanci

#Devica

#Horoskop

#Ovan

#kupovina

#trosenje