Uvek je (pre)bitna makar jedna stvar

Svaki od horoskopskih znakova ima jednu stvar kojoj uvek teži ☝🏻.

OVAN

Da bude prvi! Predvodnik na svim životnim poljima. Bistar je, u trenutku donosi odluke. Ponekad ide glavom kroz zid, ali svaka njegova odluka je iskrena i nikada vam ne bi napakostio 🤩.

BIK

Mir i stabilnost! Mir u duši i telu, stabilnost kada su finansije i ljubav u pitanju. Bik je harmoničan, ima strpljena, pravedan je, ali nikada nemojte provocirati Bika! Njegova snaga je poput najjačeg uragana 😎!

BLIZANCI

Komunikacija! Zauvek deca u duši koja samo žele da se igraju 😊. Njihova igra je komunikacija. Ne postoji lepše ljubavno pismo, ne postoji bolja poslovna komunikacija od blizanačke. Vešti govornici koje ako pokušate verbalno da prevarite ili nadmudrite spremite se za tamnu stranu Blizanca.

RAK

Porodica! Ljubav, porodica i partner. To je Raku alfa i omega. Kada to imaju, tada Rakovi postaju najbolja verzija sebe. Tu crpe i daju najviše energije. To je kod njih pokretačka snaga 🤗.

Foto: Unsplash.com/@vedranafilipovic

LAV

Želim sve! Porodicu, dom, ljubav, karijeru i da budem prvi 😎. Deluje kao da želi previše ali za Lava je to smisao i cilj njegovog života, tj. postojanja. Lav u tome uspeva! Ta snaga i pokretačka energija je nešto što krasi gospodara dzungle.

DEVICA

Pre svega racionalnost! Devica je znak koji ako postigne balans u životu on dobija sve i može sve. U putu ka tome mu pomaže njegova racionalnost i detaljan pristup svemu 🧐.

VAGA

Partnerstvo i balans u svemu! Vagama je potreban partner jer se oni ogledaju u njima. Ne može da bude sam i uvek traga za idealnom polovinom. Ne odustaje nikada što dokazuje činjenica da ponekad pronalaze svoju idealnu polovinu u kasnim godinama 😎.

Foto: Pixabay.com/LNTH

ŠKORPIJA

Intuicija i strast 🤩! Škorpije kroz život vodi intuicija koja je obojena strašću. Ona ih vodi kroz sva životna polja, a strast je ono što ih pokreće. Strast za životom, ljubavi, karijerom i novcem. Ako nema strasti, oni polako odumiru. Zato lako presecaju i idu tamo gde ih nagon/strast vodi.

STRELAC

Sloboda! Sloboda na svim poljima i mir. Strelčevi su pacifisti 😅. Ne vole ograničenja bilo koje vrste i nikada ih ne postavljaju prema drugima. Vole putovanja, prijatelje i provod.

VODOLIJA

Prijateljstvo! Ljubav je za njih prijateljstvo 💗. Jedno bez drugog ne može. Genijalci blistavog uma. U ovom znaku je rođeno najviše umova sveta. Oni pomeraju granice u nauci!

RIBE

Emocije! Beskrajan okean emocija, velikih jakih i dubokih 🤗. Ribe su stvorene da osete dušu svakom biću na ovoj planeti. Izuzetno intuitivne i osećajne. Veliki umetnici koji sa malo reči vam sve kažu, piše Magazin Novosti.rs.

Autor: magazin.novosti.rs

#Horoskop

#Zodijak

#horoskopski znak

#težnja