Nakon spekulacija o razvodu i kritika fanova

Halit Ergenc i Berguzar Korel glavna su tema turskih medija šta god da urade. Prvo se nagađalo da je njihov brak u velikoj krizi jer je navodno Halit bio neveran svojoj lepoj supruzi.

Poznati par je prkosio glasinama tako što su na društvenim mrežama objavljivali fotografije na kojima su predstavljali pravu porodičnu idilu.

View this post on Instagram

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel)

IZVOR: IG / @berguzarkorel

Ipak, to fanovima nije bilo dovoljno, pa su se obrušili na lepu Šeherezadu s komentarima da joj je vreme da smrša nakon drugog porođaja. Naime, glumica je dobila koji kilogram viška otkad je u martu rodila drugog sina. Čini se da je glumici dosta svega, pa je na svom Instagram profilu objavila da je spremna za velike promene u životu.

Otkrila na Instagramu, glumica kreće na dijetu, a počela je i s treninzima.

View this post on Instagram

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel)

IZVOR: IG / @berguzarkorel

 - Odlučila sam da se bez stresa oprostim od deset kilograma koje sam dobila u trudnoći. Želim da se rešim kilograma na koje moje telo nije naviklo i koji mi uzrokuju bol, ali tako da ne žrtvujem svoje užitke. Više fizičke aktivnosti, tri obroka, puno vode, rana večera... I naravno, planiram da izbegavam šećer i gluten. Spremna sam na ovo tek 9 meseci nakon porođaja. Na težini možete izgubiti ona kada vi to poželite. Ako nađem vremena, podeliću sa vama korisne savete - napisala je glumica.

Autor: Redportal.rs

#Turska

#glumica

#šeherezada