Gde je greška?

Postoje horoskopski znaci koji nepogrešivo biraju pogrešne partnere 🙄🙄🙄. Jedni reaguju na seks-privlačnost, drugi žive u svom svetu i ne vide "znakove pored puta", a ima i onih kod kojih je racio toliko jak da uvek pobedi onaj unutrašnji glas u nama!

OVAN

Znak koji uvek reaguje na prvu loptu 😑. Tako je i u ljubavi. On kada oseti jaku seksualnu privlačnost, ništa mu drugo nije bitno! Praktični deo ličnosti, emotivni sklop, kao i odnos prema partneru - Ovan jednostavno ne vidi. Ako i primeti, gura pod tepih i vodi se seks-instiktom, što se na duge staze uvek pokaže kao pogrešan izbor partnera. Za trajanje udvoje ipak je potrebno malo više.

RIBE

Uvek sve vide kroz ružičaste naočare. Partnera osećaju na duhovno-emotivnom nivou. Tada su nepogrešive, ali realnu sliku partnera zaista ne vide. One žive u svom iskonstruisanom svetu mašte a partnera uklapaju samo u deliće gde njima odgovara 🙂. Kada se desi buđenje, ono je bolno i jako. Tada skidaju naočare i shvataju da njihova slagalica ima puno nedostataka. Tada se povlače u sebe, opet u neki svoj svet…

DEVICA

Za razliku od Ovna i Ribe, donosi racionalne odluke kada je ljubav u pitanju. Emocija gotovo da nema. Takvim pristupom Devica odabere odgovarajućeg partnera kada je u pitanju praktični deo života, ali vremenom počinje da fali emotivna spona koja povezuje 2 partnera 😏. Tada se Devica budi i shvata svoju grešku. Često i tada pristupa racionalnom rešavanju problema, što opet vodi u istu grešku jer ne uključije ljubav i emotivnu intuiciju, piše Magazin Novosti.rs.

Autor: magazin.novosti.rs

#Horoskop

#Zodijak

#horoskopski znakovi

#partner