Pored toga što 18 godina pije sopstveni urin, on kaže da maže mokraću po celom telu 😬

Bivši maneken Troj Kejsi iz Arizone godinama je pio sopstveni urin, za koji tvrdi da je izvor njegovog čeličnog zdravlja i mladalačkog izgleda.

- Davno sam ubacio urin u svakodnevni život. O tome se ne priča mnogo, ali urin je izvor aminokiselina, matičnih ćelija i antitela. Pijem ga svako jutro i osećam se odlično - rekao je Troj.

View this post on Instagram

A post shared by Troy Casey (@certifiedhealthnut)

IZVOR: IG/certifiedhealthnut

Kejsi (55) kaže da većina njegovih vršnjaka ne izgleda niti se oseća tako dobro kao on. Na društvenoj mreži Instagram ima preko 122 hiljade pratilaca, a sve zasluge za svoj nastup pripisuje ovom poduhvatu.

- Izvor mog zdravlja leži u prirodnim metodama lečenja. Ljudi treba da se plaše ako jedu lošu hranu i uzimaju lekove, a ne ako piju sopstveni urin - rekao je Troj, koji je napisao i knjigu o zdravim navikama za dobar izgled.

Pre nego što je postala životni savetnik, Troj je radio kao model i bila deo brojnih revija poznatih brendova, među kojima je i modni gigant Versaće. Za urinoterapiju je prvi put čuo 2004. godine, a kada je i sam probao, bio je pozitivno iznenađen.

- Uopšte nije bilo tako loše, samo su me sputavale jake barijere u glavi - rekao je Kejsi.

Pored toga što 18 godina pije sopstveni urin, Troj kaže da maže mokraću po celom telu.

- Redovno mokrim, posebno pre sunčanja. Ono što radi za moje mišiće je jednostavno neverovatno, ima odličan efekat protiv starenja - rekao je on.

Autor: redportal.rs

#Troj Kejsi

#maneken

#piće

#urin

#urinoterapija