Ko preživi, pričaće 😄

Retrogradni Merkur stigao nam je 14. januara i spreman je da poremeti mnogo toga! Njegova putanja biće podeljena u 2 dela, i evo kako će prvi, koji traje do 25. januara, uticati na 3 znaka kojima se odvija u poljima zaduženim za ljubav!

RAK: U 8. kući intimnosti, retrotradni Merkur vas gura ka najdubljim emocijama, neke od njih ste možda i skrivali. Sada zacelite stare rane na srcu, one za koje znate da su bile skrivene a možda vam ne dozvoljavaju da otvorite srce nekoj novoj osobi koja je ušla u vaš život. 

LAV: Retrogradni Merkur je u vašoj 7. kući partnerstva, i odraziće se na sve odnose koje imate - partnerske, ljubavne, ali i poslovne i prijateljske. Neki od njih videćete drugim očima i shvatićete gde ste spremni da napravite kompromis, a gde ćete čvrsto zauzeti stav i odbiti da od njega odstupite. Iznenadićete se, što više budete govorili "ne", to ćete biti bliže onome što želite!

VAGA: Merkur se kreće kroz vašu 5. kuću romantike, utiče na sliku koju imate o sebi. Znaćete konačno šta želite od svoje najdraže osobe. Merkur voli spontanost, on donosi iznenađenja i otkrića, i moguće je da ćete ostati u šoku kada shvatite šta zaista želite.

Autor: mondo.rs

#Horoskop

#Retrogradni Merkur

#Zvezde

#znaci