Cilj joj je da ima najveću pozadinu NA SVETU 🏆

Kako prenosi portal Mondo, Nataša Kraun je plus-sajz model srpskog porekla, koja živi i radi u Švedskoj i trenutni obim zadnjice joj je DVA METRA.

Manekenka je tri puta operisala, odnosno uvećala zadnjicu i kaže da je pre druge operacije dodala još 20 kilograma jedući samo picu i nutelu - kako bi doktori imali što više sala koje će prebaciti iz stomaka u zadnjicu. 😎

Kako sama kaže:

Mislim da je veće bolje, nikada više neću biti mršava. Moja zadnjica je kao druga dimenzija. Njome sam slamala stolice, krevete, pa i ljude. Uvek sam bila drugačija, a u Švedskoj žene misle da je mršavije lepše. Ali, mislim da ljudi treba da vide kako izgleda prava žena.

Ispričala je takođe da je svojevremeno išla i u teretanu kako bi povećala svoju već pozamašnu pozadinu, ali se na kraju okranula operacijama jer je shvatila da je prirodnim putem postigla maksimum:

Bila sam veoma srećna nakon prve operacije. Šest meseci kasnije sam rekla doktoru da je uradio sjajan posao, ali da želim još veću zadnjicu, a on je rekao OK.

Nataša je na mreži Instagram nabacila 2 MILIONA PRATILACA, sa kojima redovno deli fotografije sebe i svog tela - na kome je, osim pozadine, operisala i grudi, bradu, usne i jagodice:

MOJ CILJ JE DA IMAM NAJVEĆU ZADNJICU NA SVETI I NIŠTA ME NEĆE ZAUSTAVITI U TOME.

Ipak je priznala da tolika veličina ima i svoje minuse, kako je sama navela:

Ne mogu da trčim, preteško je, probala sam. Ne mogu ni da spavam na leđima jer je previše izbočena.

Što bi se reklo what ever makes you happy. 🦾

IZVOR: You Tube / hayu

Autor: mondo.rs

#2 metra

#Kozmetički zahvati

#model

#najveća zadnjica

#plastične operacije

#srpkinja

#zadnjica

#švedska