Rolf Buholc drži svetski rekord u broju modifikacija koje je napravio na telu

Kako prenosi portal Mondo, Rolf Buholc star 61 godinu i Nemačke, svetski je rekorder u broju modifikacija koje je napravio na svom telu. tetovaže i pirsinzisu za njega način na koji ispoljava svoj identitet, to je njegov način života, a vremenom je sa 516 modifikacija na telu postao Ginisov svetski rekorder.

Ovaj Nemac se nije oduvek na ovaj način isticao svojim izgledom. Zapravo prvu tetovaži je uradio tek sa 40 godina, a onda je ubrzo postao navučen na sve i natavio samo da niže tetovaže i pirsinge.

Nakon 20 godina od kada je uradio svoju prvu tetovažu, Rolf ima 453 pirsinga, od čega 158 na usnama i 37 na obrvama. Pored toga ima 2 potkožna implanta, koja su mu na vrhu glave poput rogova.

On je prvi put dospeo u svetsku javnost 2010. godine kada ga je Ginis prepoznao kao čoveka sa najvećin brojem pirsinga. Sada ima i implante na zglobovima, a oko 90% tela mu je prekriveno tetovažama. Nije štedeo čak ni beonjače, koje su sada crne boje.

Rolf, inače telekomunikacioni radnik, pirsinge ima i na svom penisu i to čak 278 KOMADA. Kako on navodi nikada mu nisu predstavljali problem i nikakav loš uticaj nisu imali na njegov seksualni život.

Od svih modifikacija kroz koje je prošao, a bilo ih je mnooogoo, Buholc navodi da je najbolnije bilo tetoviranje dlana.

On navodi da tetovaže i modifikacije nisu njega izmenile, on je i dalje isti čovek.

pročitajte još

UBIO PEŠAKA PA POBEGAO

Autor: mondo.rs

#278 na genitalijama

#453 pirsinga

#Ginisova knjiga rekorda

#Potkožni implanti

#Rolf Buholc