Seks žurke su im postala redovna aktivnost 😶

Kada je Lana Majkls upoznala svog partnera Šona 2019. nije joj mnogo trebalo da shvati da je on pravi čovek za nju.

Vrlo brzo su shvatili koliko se dobro slažu u svim aspektima a najpre po onome što vole u krevetu, što je nešto sa čim su imali mnogo problema u ranijim odnosima.

Lana je za Closer magazin izjavila da je ranije radila kao nastavnica u školi u Engleskoj kada je upoznala Šona na veganskom dejting sajtu.

Lana, majka dvoje dece, posetila je Šona u Edinburgu kada je odmah videla da imaju "hemiju", već nakon tri meseca par se preselio u Španiju.

- Oduvek sam volela seks ali moji bivši su uvek bili vrlo pitomi i u krevetu je sve bilo "vanila" - objasnila je Lana.

- Onda sam upoznala Šona koji je otkrio moju divlju stranu. Bili smo otvorenih umova i počeli smo i da svingujemo - dodala je Lana.

View this post on Instagram

A post shared by Lana Michaels 🌱 (@lana_ondemand)

IZVOR: IG / @lana_ondemand

Kada su se preselili tražili su druge parove za eksperimentisanje preko svingerskih aplikacija.

Vikendom su išli na seks žurke dok im je bebisiterka čuvala decu kući. Lana je rekla da je za jednu noć spavala i sa 8 ljudi.

- Upoznavali smo različite ljude na žurkama od onih koji su u svojim 20-im do onih koji su u 60-im i uvek je sve bilo vrlo bezbedno i mirno. Tokom nedelje smo bili ugledni nastavnici a tokom vikenda bismo se skroz opustili - rekla je Lana.

View this post on Instagram

A post shared by Lana Michaels 🌱 (@lana_ondemand)

IZVOR: IG / @lana_ondemand

Od kada su započeli svoj odnos Lana je spavala sa oko 250 muškaraca i oko 40 žena dok Šonove brojke nisu toliko visoke jer ne voli da spava sa više osoba istovremeno.

- Ne stidim se, zašto bih? Spavam sa 5 muškaraca nedeljno i moj verenik voli to. Vrlo sam srećna - rekla je Lana.

View this post on Instagram

A post shared by Shawn Michaels (@shawn_michaels3)

IZVOR: IG / @shawn_michaels3

Ipak, pandemija je promenila mnogo toga za ovaj par, jer nisu mogli da se bave svojim poslom i nisu mogli da idu na seks žurke više.

Kada su saznali da ljudi zarađuju na Onlifansu Lana je postala seks instruktor i počela je da snima seks video-snimke i da ih kači onlajn.

Par snima jedan video nedeljno i uči ljude kako bezobrazno da govore i kako da svinguje. Zarađivali su oko 9.262 dolara mesečno.

View this post on Instagram

A post shared by Shawn Michaels (@shawn_michaels3)

IZVOR: IG / @shawn_michaels3

Sledeće godine Lana pretpostavlja da će zaraditi oko 105.852 $ na osnovu svojih video-snimaka i privatnih tutorstva koje nudi muškarcima kako bi naučili da zadovolje žene.

Autor: redportal.rs

#Instagram

#Otkaz

#POSAO

#seks

#seks instruktorka