Feel old yet? 😅

Medi Zigler ime je devojčice koja se našla u spotovima pevačice Sie i svi su je zapamtili po plesu. Preko noći postala je holivudska zvezda, a sve to zahvaljujući spotovima popularne pevačice Sie, u kojima se redovno pojavljivala. Ova devojčica je neverovatno talentovana za ples, a prvo njeno veliko pojavljivanje bilo je u Sijinom spotu za ogroman hit Chandelier, kada je imala samo 11 godina.

View this post on Instagram

A post shared by maddie (@maddieziegler)

IZVOR: IG / maddieziegler

Medi je veoma brzo nakon spota doživela svetsku slavu. Bila je angažovana i u sledećim spotovima: Elastic Heart, Big girls cry, The greatest. Medi se danas osim plesom bavi i modelingom.

Za razliku od mnogih u Holivudu, ona je svoju karijeru započela u popularnom rijalitiju. Zigler je postigla proboj na potpuno jedinstven i svoj način kada je učestovala u rijaliti programu Dance Moms, gde je pokazala svoje ozbiljne plesne veštine. Sada možda prepoznajete Zigler kao zvezdu u više od nekoliko muzičkih spotova, ali ona je ipak nešto više od plesačice. Ne samo da je dobila uloge u filmovima i na televiziji, već je pokrenula i modnu liniju i postala jako uticajna na društvenim mrežama.

Autor: redportal.rs

#Medi Zigler

#Sia

#modeling

#ples

#spot