Najveća misterija je rešena, uvek ćete znati koju boju čarapa izabrati uz cipele 👞

Iako mnogi muškarci smatraju čarape potpuno nebitnim delom svoje garderobe, jer nisu naročito vidljive, one su izuzetno važan detalj u oblačenju.

Vodeći se pogrešnim mišljenjem da su čarape nebitne, može se desiti da se napravi potpuni modni promašaj, iako su cipele i pantalone savršeno ukombinovane. Radi se, pre svega, o pravilu da bele čarape ne treba nositi nikada, ukoliko se ne radi o kombinaciji za sport, odnosno trening. Dakle, bele čarape su veliko ne.

Sledeće pravilo jeste da boju čarapa treba uvek ukpalati uz boju pantalona, a ne cipela. Jedini izuzetak jeste u slučaju da se nosi džins, onda je situacija nešto drugačija. Ali bele čarape ni tada nisu opcija.

Takođe, važno je i da uz elegantne cipele uvek treba nositi elegantne čarape, nikako sportske. Sportske čarape su uvek deblje i često rebraste, što može narušiti izgled i eleganciju cipela.

Na kraju, ne zaboravite da u ormaru uvek treba imati po makar jedan novi, neotvoreni par čarapa u svim bojama, iz razloga što se čarape brzo cepaju, a nema veće sramote od pocepanih čarapa ukoliko negde budete prinuđeni da se izujete. 😳

Autor: redportal.rs

#MODA

#boja

#boje

#carapa

#elegantno

#muskih