Guči je svoju prvu prodavnicu kvalitetne kožne galanterije otvorio u Firenci pre tačno 100 godina.

U naše bioskope 25. novembra stiže novi film Ridlija Skota GUČIJEVI (HOUSE OF GUCCI), koji je zainteresovao javnost širom sveta.

U glavnim ulogama su Lejdi Gaga, Adam Drajver, Džeremi Ajrons, Al Paćino, Džared Leto, Salma Hajek i Džek Hjuston, a još od objavljivanja tejlera svi nestrpljivo čekaju datum kada kreće premijera filma u bioskopima.

Zbog velikog interesovanja karte su u prodaji pa savetujemo da ih rezervišete na vreme i doživite ovaj film onako kako treba - u jednom od vaših omiljenih bioskopa.

IZVOR: YT / Taramount

Film je inspirisan je istinitom pričom o porodičnom carstvu iza kojeg se krije italijanska modna kuća Guči. Kroz 3 decenije ljubavi, izdaje, dekadencije, osvete i na kraju ubistva, vidimo šta ime znači, koliko vredi i dokle će porodica ići, radi kontrole.

Prožeta skandalima, porodična drama iz stvarnog života Gučijevi, najnoviji je film Ridlija Skota, režisera neprevaziđenih klasika Osmi putnik, Blejd Raner, Gladijator i Telma & Luiz. Film će vas povesti u uzbudljivo istraživanje u trajanju od tri decenije kroz zapetljanu istoriju nekoliko generacija porodice Guči.

Brend Guči je otvorio svoju prvu prodavnicu kvalitetne kožne galanterije u Firenci pre tačno 100 godina.

IZVOR: YT / Taramount

Autor: redportal.rs

#Bioskop

#House of Gucci

#film