Bordel u Austriji u isto vreme i centar za vakcinaciju 😃

Austrijska javna kuća je počela da radi i kao centar za javnno vakcinisanje protiv COVID-19, sa jednim dodatnim spinom - ko se vakciniše ima 30 minuta besplatne "sesije" sa prijateljicom noći po svom izboru! 😄

Fun Plast iz Beča počeo ja ovaj način da se reklamirao sa ciljem da ponovo privuče mušterije, koje su presušile tokom pandemije. Posebno nakon uvođenja zakona u Austriji gde je potreban dokaz o vakcinaciji da bi ste mogli da uopšte uđete u barove, restorane i druga mesta zabave.

Do sada u zemlji je vakcinisano oko 64% stanovnika, i naravno, nakon uvođenja novih ograničena broj vakcinisanih je naglo skočio.

Kako dodaje menadžer Fun Plast:

Mnogo muškaraca, VEOMA mnogo muškaraca zapravo, koji dolaze i imigrantskog miljea, bukvalno odbijaju vakcinaciju ili čak uopšte i ne znaju da mogu da budu vakcinisani. I sobzirom da mi imamo česte "interakcije" sa ovom grupom stanovništva, odlučili smo da postavimo centar za vakcinacije upravo ovde kon nas.

Prema obaveštenjima iz bordela, plan je imao VELIKOG uspeha. Dodatni bonus za Fun Plast je taj da nakon što su mušterije vakcinisane, legalno im je dozvoljeno da još jednom posete "klub". Kako navodi Mina, jedan od "zaposlenih" u Fun Plast:

Smatram da je odlična ideja da imamo vakcine u Fun Plast, jer po samom imenu ukazujemo da možeš da dođeš ovda na malo zabave i da se vratiš kući nazad u normalu. Takođe i smatram da je odlična ideja što je ovo ponuđeno i ženama, deci (🤨) i naravno muškarcima.

Autor: redportal.rs

#Austrija

#Bordel

#COVID-19

#Covid19

#Prijateljice noći

#Prostitutke

#covid 19

#korona

#koronavirus

#seks

#vakcina u zamenu za seks

#vakcinacija