Večna mladost uz pomoć pravilne nege 🤗💆‍♀️

1. Korejska lepota zasniva se na nezi kože i hidrataciji. Da biste postigli toliko željeni "izgled bez šminke", tajna je u što boljoj hidrataciji kože, što je čini zdravom i svetlom.

2. Koristite CC kreme da biste rešile najneugodnije probleme sa kožom. Pripremite kožu nanošenjem CC kreme za lagano izjednačavanje tena. Nikako ne koristiti teške pudere.

IZVOR: YT / Wishtrend TV

3. Obrve su najvažniji korak u šminkanju. Obrve čine 70% vašeg izraza lica. Korejci su poznati po tome što obrve čine ravnim i gustim, dajući im gladak i sladak izraz, za ​​razliku od zapadnjačke prakse crtanja visoko zaobljenih obrva. Da biste kreirali korejske obrve, počnite tako što ćete ispuniti spoljnu ivicu obrva uglom četkom umočenom u prah za obrve. Dopunite izgled gelom za obrve kako biste trenutno zadebljale lukove.

4. Napravite same rumenilo mešanjem dva proizvoda. Budući da korejska šminka izgleda sveže i blistavo, izbacite puderasto rumenilo. Umesto toga, pomešajte ruž za usne sa CC kremom kako biste stvorile vrlo prirodno rumenilo na obrazima.

5. Za glamurozni izgled, klonite se dramatičnog konturiranja. Korejci nisu veliki fanovi stila konturisanja Kim Kardašijan. Umesto toga, preferiraju klesane jagodice prirodnog izgleda. Da bi se to postiglo, nanese se bronzani puder u udubljenja obraza. Zatim se sve to blenda onom četkicom kojom ste nanosile CC kremu, kako bi se smanjio intenzitet i ostala samo blaga senka.

6. Bojom učinite da podočnjaci nestanu. Umesto da koristite korektor za korekciju boje, senka boje breske se pažljivo nanosi na podočnjake. Zatim ide korektor, što čini područje ispod očiju svetlim, ali ne previše oštrim.

Autor: redportal.rs

#Korejska lepota

#korejska nega

#mejkap

#šminkanje